PROMOCIJA

Andreja Jernejčič izdala dve izjemni knjigi o javnem nastopanju

Več kot 250 primerov – odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Slovenija je dobila prvo celostno knjigo o nastopanju od A do Ž z naslovom Popoln javni nastop – odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte avtorice, znane piarovke in menedžerke Andreje Jernejčič. Gre za njeno peto delo.

V knjigi je več kot 250 primerov kako nastopati v medijih, na konferencah, razgovorih za službo ali napredovanje, na družbenih omrežjih in internetu ter tudi v kriznih, neprijetnih in težkih situacijah. V več kot 500 straneh obsežnega dela so tudi intervjuji z znanimi osebnostmi o nastopanju in skrivnostih njihovega nastopanja ter tremi in kako so jo odpravili. Preberete lahko, kaj so povedali Matjaž Han, Milan Kučan, Zoran Janković, Helena Blagne, Janez Škrabec, Lado Bizovičar, Denis Avdić, Tanja Žagar, Jure Godler, Saša Pavček, Branko Đurić – Đuro, Petra Kerčmar, Mario Galunič, Tanja Skaza, Igor Evgen Bergant, Jože Potrebuješ, Gregor Ledinek, Simona Toplak, Žan Serčič, Saša Krajnc, Saša Lendero, Franci Pliberšek in Sabina Sobočan.

Andreja Jernejčič
Na dogodku so nastopile številne znane osebnosti Nuša Derenda, Žan Serčič, Helena Blagne, prireditev je vodil Saša Krajnc. Foto: Barbara Reya, Borut Cvetko in Sašo Radej

Andrejo Jernejčič ob 15-letnici in izdaji dveh knjig podprlo več kot 300 ljud.

Rebeka Dremelj, Lado Leskovar in Nuška Drašček
Rebeka Dremelj, Lado Leskovar in Nuška Drašček Foto: Barbara Reya, Borut Cvetko in Sašo Radej

Knjiga je za vsakogar

»Knjiga je za vsakogar, ki se kadarkoli pojavi na odru ali kot govornik na konferencah, proslavah, porokah itd., saj so v njej napotki za vse okoliščine, tudi, kako odpraviti tremo, govoriti razločno, pravilno dihati, ustrezno uporabljati roke in ključno, znati dobro vsebino povedati v minuti,« še poudari Andreja. Ob tem je izdala še svojo šesto tanjšo knjigo Za zmago na odru – Skrivnosti javnega nastopanja z vsemi značilnostmi, ki jih potrebuje vedeti vsak, ki gre na oder.

Tanja Skaza, Franci Pliberšek in Sabina Sobočan
Tanja Skaza, Franci Pliberšek in Sabina Sobočan Foto: Barbara Reya, Borut Cvetko in Sašo Radej

Popoln javni nastop je prvi celostni priročnik o nastopanju pri nas – Odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte.

Franci Pliberšek in Janez Škrabec
Ob izdaji knjige Andreje Jernejčič smo opazili številne menedžerje, med njimi tudi Francija Pliberška in Janeza Škrabca. Foto: Barbara Reya, Borut Cvetko in Sašo Radej

15. obletnica

Ob 15-letnici so jo na odru pozdravili tudi govorniki predsednik državnega sveta Marko Lotrič, minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in uspešni poslovnež Janez Škrabec. Nastopili so tudi Nuša Derenda, Helena Blagne, Žan Serčič, Omar Naber, Rok Terkaj – Trkaj, Miki Vlahovič, Luka Markus Štajer in Rebeka Dremelj. Med več kot 300 obiskovalci smo opazili tudi številne menedžerje, župane in znane osebnosti. Andrejo so podprli še: Tanja Skaza, Sabina Sobočan, Franci Pliberšek, Franjo Bobinac, Danica Purg, Sanja Savič, Petra Juvančič, Jože Potrebuješ, Lado Leskovar, Nuška Drašček.

Matjaž Han
Ob 15-letnici podjetja je bil govornik tudi minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han. Foto: Barbara Reya, Borut Cvetko in Sašo Radej

Knjigi avtorice Andreje Jernejčič sta izšli v nakladi 3.000 izvodov, knjige pa se lahko naroči na njeni spletni strani https://andreja-jernejcic.si.

Matjaž Han in ljubljanski župan Zoran Janković
Ob 15-letnici podjetja sta bila govornika tudi minister za gospodarstvo Matjaž Han in ljubljanski župan Zoran Janković. Foto: Barbara Reya, Borut Cvetko in Sašo Radej
Back to top button