ZABAVNO & DRUŽABNO

Faraoni se vračajo na veliki oder

Avditorij Portorož, 24. junij

Z ekskluzivnim velikim koncertom v portoroškem Avditoriju, v soboto 24. junija 2023 in številnimi glasbenimi gosti ter prijatelji, bomo po desetih letih, lahko zopet v živo slišali eno največjih slovenskih skupin vseh časov, ki šteje že več kot 55 let.

Največje uspešnice

Njihove največje uspešnice, kot so Ne bom pozabil na stare čase, Solinar, Sem takšen ker sem živ,  Kar je res je res, Ti znaš, Jaz te nimam rad, Stari Peškador, Tu je moj dom, Mi ljudje smo kot morje, V San Simonu in številne druge bodo odmevale pozno v noč.

Faraoni
Faraoni se podpisujejo pod številne uspešnice. Foto: Media Group

Številni gosti

Na odru se bodo Faraonom, Nelfiju Depangherju, Slavku Ivančiču, Pieru Poccecu, pridružili tudi številni gostje, kot so Mef in NOB, Tulio Furlanič, Marjan Malikovič, vokalna skupina Karina, Stevo Vujič, člani skupine Gedore – Jan Baruca, Marko Hrvatin, Mitja Bobič in drugi …

Faraoni in Oliver Dragojević
Faraoni z Oliverjem Dragojevićem. Foto: Media Group

Poklon preminulim Faraonom

Skupina Faraoni je bila ob svojem samostojnem delovanju vrsto let tudi spremljevalna skupina Oliverja Dragojevića in Tereze Kesovije, tako da se bodo Faraoni na koncertu poklonili tudi Oliverju, ter preminulim Faraonom, Enzu Hrovatinu, Ferdu Maražu, Črtu Janowskyju.

Enzo Hrovatin
Enzo Hrovatin Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button