ZABAVNO & DRUŽABNO

Eva Boto priznava: Sem ljubosumna in tega ne skrivam

Misliš na njo pesem o ljubosumju, ki gre čez rob. Glavna junakinja ni več zmožna ločiti med lastnimi mislimi in realnostjo, zato je vse, kar se v spotu dogaja, plod njene domišljije in toka negativnih misli. Glavna junakinja se znajde v konfliktu med mislimi in realnostjo, strastna videpodoba pa vse skupaj dodatno poglobi in začini.

Ljubosumnosti ne skriva

In kako na ljubosumnost gleda nekdanja evrovizijska predstavnica? “Sem ljubosumna in tega ne skrivam. Mislim, da smo več ali manj vse ženske ljubosumne, samo nekatere si mogoče ne upajo tega priznati. Prava mera ljubosumja se hitro neha, ker lahko preide v posesivnost. To pa definitivno nisem,” je odgovorila Eva Boto, ki je trenutno vpeta v prijekt EMA Freš 2022.

Z ekipo je Eva želela ustvariti pesem in spot, ki bi bil strasten in poln emocij. Tako je nastala Misliš na njo, katere avdio podobo je zapakiral producent in soavtor, Žan Serčič, video pa režiser Predrag Rajčić – Perica, MediaSpot. Rdeča nit videospota sledi toku pesmi in ni običajna zgodba, ampak nametan tok misli, ki izhaja iz posesivnosti glavne junakinje.

Tokrat je Evi uspelo iti ven iz običajnih okvirjev in sama pravi: “Prepustila sem se toku ustvarjanja in tokrat mislim, da smo res uspeli iti onkraj. Zelo sem zadovoljna z rezultatom in upam, da bo poslušalcem in gledalcem všeč.”

Eva Boto
Evo Boto lahko te dni spremljamo v pri projektu Ema Freš 2022. Foto: Adrian Pregelj
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button