ZABAVNO & DRUŽABNO

Me še ljubiš, se skozi ganljivo zgodbo sprašuje Natalija Verboten

Natalija Verboten tudi skozi novo čutno balado Me še ljubiš, pri kateri je moči združila s fantastičnima Raayjem in Marjetko Vovk, ni razočarala. Videozgodba, ki je išla te dni, je v hipu osvojila občinstvo in Natalijine oboževalce. Kako da ne, saj med drugim v njeni zgodbi, prvič v pevkini 28-letni karieri, nastopajo člani njene družine.

V videzgodbi so nastopile tri generacije Natalijine družine.Foto: Neo Visuals

Ljubezen. Čustvo, ki ga od nekdaj opevamo, ga poskušamo razumeti. Mnogi bi rekli, da je gonilna sila sveta. Gonilna sila vsakega posameznika, saj daje upanje in sproža premike – tako v nas kot drugih. Po njej hrepenimo in o njeni večnosti sanjamo. Tudi v skladbi Me še ljubiš se Natalija Verboten dotika ideje večne ljubezni in vprašanja, ali je ta po letih zakona resnično še lahko tako močna. »Me še ljubiš kot takrat, ko bila sva si na novo? Me še vidiš kot takrat, lepo, nežno, samo tvojo?«

Glasba, ki te gane. Besedilo, ki se te dotakne. Vokal, ki nežno poboža srce.

»Ideja o sodelovanju vsekakor ni nova. O tem je tekla beseda že več let,
a čakali smo na tisti pravi trenutek … na pravo idejo, pravo pesem.
Končno smo jo našli.« nam je zaupal Raay, ki je poleg glasbe z ekipo
poskrbel tudi za videozgodbo.

Pri skladbi Me še ljubiš so se povezali trije velikani slovenske glasbene scene in nam postregli z izdelkom, o katerem se bo vsekakor še dolgo govorilo. Besedilo je tako nastalo izpod peresa fantastične Marjetke Vovk, glasbo in produkcijo pa je prevzel trenutno en najuspešnejših in najbolj prepoznavnih glasbenih producentov, Raay. Kot so nam zaupali, gre za njihovo prvo glasbeno sodelovanje, a vsekakor ne zadnje.

Natalija z očetom Milanom in njegovo partnerko ZlatkoFoto: Neo Visuals

Video, ki je združil tri generacije

Spot za pesem Me še ljubiš je ekipa Neo Visauls tokrat posnela na posestvu Ville Arkaim,
katere ime v ruščini pomeni ‘mesto moči’, v idilični istrski vasici
Filipana, ki pa je vse tudi povsem prevzela.

»Moram poudariti, da bivanje tam resnično predstavlja popolno
regeneracijo za telo in duha. Vila Arkaim ima čudovit ambient z bazenom
in parkom, ki se razprostira na skoraj 24.000 m2 in je urejen po
feng-shui načelih (starodavna kitajska veščina urejanja prostora, katere
namen je povečati skladnost in pretok pozitivne energije). Bila je
popolna izbira in verjamem, da bodo energijo prostora skozi video
začutili tudi gledalci,« je strnila glasbenica.

Kot sama skladba je ganljiv tudi spremljajoči videospot, v katerem spremljamo zgodbo zaljubljenega starejšega para, ki se spominjata njunih začetkov iz rane mladosti. »Marsikomu, ki sem jim ga pokazala, so pritekle solze ob ogledu in poslušanju… to se mi doslej še ni zgodilo,« je povedala Natalija. A zaradi česar je video še toliko bolj poseben, je dejstvo, da v njem nastopajo tudi njeni družinski člani.

»Tokrat je prvič, da v kateremkoli od mojih videospotov, v vseh 27 letih kar sem aktivna na slovenski glasbeni sceni, nastopajo tudi člani moje družine. Starejši par igrata moj oče Milan Verboten s partnerko Zlatko Šemrov, mlajši par pa moj 6-letni sin Oskar, s statistko Eleno, ki je bila domačinka, kjer smo snemali: v tem videospotu smo nastopile torej tri generacije.«

Spot je ekipa Neo Visauls tokrat posnela na posestvu Ville Arkaim, katere ime v ruščini pomeni ‘mesto moči’, v idilični istrski vasici Filipana, ki pa je vse tudi povsem prevzela.

Natalija s sinom Oskarjem ter soigralko Eleno.Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button