EMA

EMA ostala brez še enega voditelja?!

Nejc Šmit po novem na POP TV

Nejc Šmit, ki smo ga v preteklosti dodobra spoznali tudi na EMI in o različnih oddajah o EMI je, kot kaže, za nekaj časa nacionalni televiziji pomahal v slovo. Vedno nasmenjani voditelj bo namreč po novem vodil resničnostni šov Sanjski moški, ki ga bomo lahko spremljali kaj kmalu na POP TV.

Nejc je voditelj, psiholog, zakonski in družinski terapevt, strokovni sodelavec v terapevtski skupnosti Društva Projekt Človek. Za njim je nešteto impro in stand up nastopov. Nastopal je pred 10 in 10.000 gledalci. »Tistih 10 so bile gospe iz kvačkarskega kluba in tega nastopa nikoli ne bom pozabil,« se glasno zasmeje Nejc. Ker je zakonski in družinski terapevt, bo brez dvoma odlično krmaril letošnjo barko ljubezni med skritmi čermi resničnostnega šova. Prepričan je, da so za srečo v dvoje potrebni kompromisi in iskrena komunikacija. Ljudje moramo najprej biti iskreni do sebe, potem pa še do drugih.

Nejc Šmit
Nejca Šmita čaka nova televizijska vloga. Foto: POP TV

Nova vloga, nov šov

Ni res, da ljubezen kar pride. Zaljubljenost pride, ljubezen je odločitev. V vsak odnos je treba vlagati in si zaupati: »Res si želim, da bi bila ta sezona tista iskrica, začetek nečesa za dva, ki se morda nikoli sploh ne bi spoznala. Na snemanju se imamo super. Dekleta so se ujela, Blaž doživlja najboljše trenutke življenja. Bitka za njegovo srce pa se je tudi kar hitro razvnela. Dame so prišle po njega. Vsem je izredno všeč lokacija letošnje sezone. Je izredno romantična, v osrčju narave. Kot se za najbolj zaljubljen šov letošnjega leta več kot spodobi.«

Nejc Šmit je med drugim vodil EMO 2021 in 2015, ne nazadnje pa še Pesem Evrovizije: Najboljših 25.

Nejc Šmit, Darja Švajger in Maja Keuc
Nejc Šmit, Darja Švajger in Maja Keuc na EMI 2015. Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
3
+1
0
Twitter
Back to top button