ZABAVNO & DRUŽABNO

Skrito v raju z Luko Basijem

Eden naših najbolj prodornih glasbenikov, Luka Basi, je lani predstavil svojo prvo pesem v slovenščini, Skrito v raju, ki je takoj postala hit. Zdaj jo boste spoznali še kot naslovno temo vroče nove domače televizijske serije.

Luka Basi
Serija Skrito v raju z istoimensko naslovno skladbo Luke Basija. Foto: Neo Visuals

Skrito v raju lepo sprejeli

No, dobrega pol leta kasneje je jasno, da so mediji in poslušalci Lukovo pesem Skrito v raju, sprejeli odlično. Samo na YouTubu je zabeležila že čez 1.1 milijona predvajanj in pristala obvezna na Basijevih koncertih. “Ko moraš skoraj eno leto skrivati, da imaš prvič v življenju naslovno pesem za tako super serijo, res ni lahko. Moje veselje je nepopisno. Komaj že čakam, da zagledam in zaslišim Skrito v raju še v TV-seriji. Vsaj tako pa se veselim tudi prihajajočih koncertov, kjer so že v minulih mesecih obiskovalci glasno prepevali te verze in mislim da bo moja prva pesem v slovenščini zdaj le še bolj odmevala,” je povedal Luka Basi.

Luka Basi
Luka Basi Foto: Neo Visuals

Luka Basi rad preseneča

Ob tem ni odveč, če se spomnimo, kaj je Luka povedal ob izidu pesmi pred poletjem … “Nekaj časa sem se bal, da moje skladbe v slovenščini ne bodo imele take čarovnije, a sem potiho vedel, da bo prišel čas, ko me bo nekaj brcnilo v rit in bom naredil tudi ta korak. Rad presenečam, je pa težko stopiti iz cone udobja. Hiti, ki sem jih posnel, so postali stalnica zabav, na obeh straneh meje. Ostajam zvest svoji zgodbi in vztrajam na tej poti, a se ustvarjanje tudi v našem lepem jeziku zdi (vsaj v mojem primeru) nekaj novega, svežega in nekaj, na kar so me že daljši čas nagovarjali tako oboževalci, kot mediji in kolegi.”

Skrito v raju
Matej Zemljič in Gaja Filač v seriji Skrito v raju. Foto: POP TV

O seriji Skrito v raju

Serija Skrito v raj, v kateri med drugim igrajo Gaja Filač, Matej Zemljič, Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Mila Peršin, Vesna Pernarčič ter drugi, bo od ponedeljka ob večerih na ogled na programu Pop TV. Morje, sonce, ljubezenske iskrice, predrzne spletke in temačne skrivnosti so glavni spremljevalci večerov med tednom vseh generacij. Dogajanje se tokrat zapleta med idiličnim istrskim kampom Paradisom in vrvežem prestolnice, kjer potekajo umazani posli medicinske mafije. Njen cilj je privatizacija zdravstvenega sistema. Prav zato je prijetno sproščujoč in majhen istrski kraj prikladno zatočišče naših junakov.

V ospredju spremljamo ljubezensko zgodbo, ki pa se v brezskrbnem poletnem vzdušju prepleta z ranami iz preteklosti, zapleti in številnimi nesporazumi. Bo glavnima junakoma uspelo prebroditi vse prepreke, ki so postavljene pred njiju? Bosta kljub vsemu znala premostiti preteklost, ki ju je zaznamovala še pred usodno puščico Kupida? Čaka nas pravi morski skok v poletje, v katerem bomo zaplavali skupaj z vsemi našimi junaki.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button