PROMOCIJA

Restavracija Birdie: To potovanje je delo naše ljubezni do hrane

Druga obletnica restavracije Birdie

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Restavracija Birdie, butična restavracija, ki se nahaja v Ljubljani, je konec januarja 2024 obeležila svojo drugo obletnico obstoja. V dveh letih sta Tom in Vuk dokazala, da lahko drugačen koncept osvoji srca ljubiteljev kulinarike. Birdie je dokaz njune vizije, saj ponuja edinstveno kulinarično izkušnjo. Ob tem pa sta napovedala širjenje druge uspešne zgodbe, Smash Burgerja v središču Ljubljane.

Restavracija Birdie navdušuje vse ljubitelje dobre hrane. Ta edinstvena restavracija je plod ideje dveh prijateljev, Vuka Bogdana Greganovića in Toma Jakija h kateri se je takoj po začetku priključil Rok, kot glavni kuhar, s časom pa še ostala ekipa. Restavracija predstavlja vse, kar imajo radi – hrano, vino in vse, kar spada zraven.

Restavracija Birdie
Ob predstavitvi ni manjkalo dobrot. Foto: Marko Delbello Ocepek

“Veseli in hvaležni smo, da praznujemo dve uspešni leti restavracije Birdie. To potovanje je delo naše ljubezni do hrane in neizmerno smo hvaležni za podporo naših zvestih gostov.” Vuk

Restavracija je odprta od srede do sobote. Vsak teden spremenijo jedilnik, kar omogoča gostom, da okusijo raznolikost kulinaričnih mojstrovin. Poleg klasičnega menija so po naročilu na voljo tudi morski meni in mesne klasike (steaki). Jedi so postrežene po konceptu food sharinga, kar pomeni, da so jedi postrežene na večih krožnikih in postavljene na sredino mize. Tako lahko vsak okusi vse jedi. Hrana je sezonska in sledi sloganu “Comfort is the new fine”. Ta sproščeni pristop k strežbi hrane omogoča gostom, da se prepustijo različnim okusom in kreativnosti, ki jo ustvarjajo. Prav tako nudijo tudi možnost dnevnega najema prostora za podjetja, sestanke in poslovna kosila.

Restavracija Birdie
Ob predstavitvi ni manjkalo dobrot. Foto: Marko Delbello Ocepek

Smash Burger na novi lokaciji

Ko se Birdie ozre na svojo uspešno pot, se zgodba tu še ne konča. Ekipa je ponosno naznanila prihajajoči projekt – Smash Burger na novi lokaciji, Slovenska cesta 25 v centru Ljubljane. Burgerji, ki so osvojili srca obiskovalcev Odprte kuhne in pop-upa na terasi City Hotela, bodo kmalu na voljo vse dni v letu. Smash obljublja, da bo prinesel svež in drzen pogled na klasično izkušnjo burgerjev ter združil kakovost in inovativnost.

Restavracija Birdie in Smash Burger sta zgodbi o prijateljstvu, strasti in ustvarjalnosti, ki se je začela na domačem kuhinjskem štedilniku ter rasteta v pravi kulinarični destinaciji v Ljubljani. Njihova pot je dokaz, da lahko s strastjo, dobro ekipo in trdim delom še tako majhna želja preraste v uspešno zgodbo.

Restavracija Birdie
Ob predstavitvi ni manjkalo dobrot. Foto: Marko Delbello Ocepek
Back to top button