ZABAVNO & DRUŽABNO

Slovenija ima talent: Kaj bo rdeča nit letošnjega leta?

Žirantje ne skrivajo navdušenja

Nedeljski večeri na POP TV bodo od 24. septembra dalje rezervirani za solze, smeh, objeme in zabavo za vso družino. Težko pričakovana deveta sezona šova Slovenija ima talent, enega najbolj priljubljenih pri nas, obljublja številne novosti, ki bodo gledalce navdušile. Med drugim je letos prvič v zgodovini šova na avdicijskih oddajah padlo kar šest zlatih gumbov! Kdo jih je pritisnil in za koga, bo znano že zelo kmalu.

Slovenija ima talent 2023
Kako so se med sabo ujeli žiranti? Foto: Urša Premik/POP TV

Čakanja je (skoraj) konec! Slovenija ima talent na naše zaslone prihaja že 24. septembra, vsi neučakani pa si bodo lahko avdicijske oddaje pogledali tudi en dan prej na Voyo.

Kaj bo rdeča nit letošnjega leta?

Smešne točke, presenečenja, pevci, ki bodo poskrbeli za kurjo polt, nadpovprečne plesne točke in čarovniki ter tudi srhljive točke, pri katerih vam bo zastal dih. Žirantska četvorka ne skriva navdušenja nad letošnjimi talenti, ki so jih na avdicijskih oddajah prevzeli.

“Mislim, da je letošnji izbor res vau,” je povedala Ana Klašnja ter dodala, da lahko pričakujemo veliko življenjskih zgodb, ki nas ne bodo pustile hladne, veliko družinskih izpovedi ter tudi ljudi z vojnih območij, ki so prišli v Slovenijo po novo upanje in lepše življenje. Marjetka Vovk se medtem avdicijskih oddaj spominja nekoliko drugače. “Prvič me je bilo strah. Dvakrat. In mislim, da še nikoli nisem tako jokala. Ena točka me je tako ganila. Še danes, če se nanjo spomnim, bi se lahko zjokala,” je povedala.

Andrej Škufca, ki se je v tej vlogi znašel prvič, je presenečen, koliko talenta naša mala podalpska državica še premore. Temu pritrjuje tudi Lado Bizovičar, ki se je pošalil, da je Andreja lahko navdušiti, ker je to njegova prva sezona, a tudi “stare prdce” vsako leto preseneča, koliko talentov stopi na naš oder.

Slovenija ima talent 2023
Kaj sta letos ušpičila Sašo in Pero? Foto: Urša Premik/POP TV

Za presenečenje tako gledalcev kot žirantov pa sta letos poskrbela simpatična voditelja Sašo Stare in Peter Poles. Kaj vse sta ušpičila žirantom, bomo lahko videli 24. septembra na POP TV in en dan prej na Voyo.

Spremenjena žirantska četvorka

Starim mačkom Ladu Bizovičarju, Ani Klašnja in Marjetki Vovk se je letos za žirantsko mizo pridružil Andrej Škufca, ki je sedel na stol Branka Čakarmiša. Vsi, ki so si v živo ogledali avdicijske oddaje, so videli, da so se žirantje med seboj že zelo dobro ujeli. Ana je šaljivo dodala: “Res mi je zgledal strog, zdaj pa je poln življenja, čuteč. Nisem vedla, da se lahko toliko smeješ, Andrej.”

Da bi žirante še dodatno povezali, so za njih pripravili različne igrice – med drugim sta Marjetka in Lado tekmovala, kateri od njiju bolje pozna slovensko glasbo. Zaradi katere pesmi je Lado »ful zašvical«? Odgovor najdete v videu spodaj.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button