EMA

Andrej Hofer znova za komentatorski mikrofon na Televiziji Slovenija

Popolna postava letošnje slovenske evrovizijske posadke še ni znana, a počasi se imena o tem, kdo potuje na Dunaj, že razkrivajo. Zdaj je že jasno, kdo bo televizijski komentator, ki se nam bo oglasil z Dunaja, in sicer 19., 21. in 23. maja 2015 …

Andrej Hofer bo znova komentiral Pesem Evrovizije.Foto: Alesh Maatko

Slovenske glasove bo sporočil …

Skušali smo izvedeti še, kdo bo v živem prenosu finala sporočil
slovenske glasove. Odgovora sicer nismo našli, a zdi se nam, da bo to
voditelj letošnje Eme Nejc Šmit. Več bo znano čez nekaj dni.

Po poročanju Slovenskih novic je Radiotelevizija Slovenija komentatorsko mesto znova zaupala Andreju Hoferju. Urednik narodno-zabavnih oddaj na nacionalni televiziji bo tako med evrovizijskimi nastopil krmaril že osmič zapored. Leta 2008 je mikrofon prevzel od Mojce Mavec, ki je Evrosong komentirala tri leta pred njim. V tem času je obiskal že vsa mogoča evropska in manj evropska mesta – bil je v Beogradu, Moskvi, Oslu, Düsseldorfu, Bakuju, Malmöju, lani pa se je veselil uspeha Tinkare Kovač v Københavnu.

Najbolj se nam je vtisnil v spomin po svojih iskrenih vzklikih veselja ob uvrstitvi Maje Keuc v veliki finale, znan pa je tudi po duhovitih komentarjih, s katerimi verjetno tudi letos ne bo skoparil. Kakor koli, osvežimo evrovizijske spomine in poglejte, kaj nam je Andrej Hofer zaupal ob pripravah leta 2012.

Nejc Šmit v družbi Darje Švajger in Maje Keuc.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button