FESTIVALI

Zasedba Bomb Shell opozarja na prehiter tempo življenja

Skupina Bomb Shell obstaja šele dobro leto, vendar so fantje in dekle v tem času že dosegli odmeven rezultat. S skladbo Narobe svet so se namreč uvrstili v tekmovalni program festivala MMS in dosegli zelo pozitivne odzive.

Zasedba Bomb Shell na festivalu MMS 2016.Foto: Alesh Maatko

Število oboževalcev skupine Bomb Shell se veča iz koncerta v koncert, koncertov pa sploh ni malo. Člani Petra, Anže, Klemen in Brane so se vsak zase kalili v mnogih glasbenih zasedbah, naposled pa so svoje glasbeno poslanstvo maja 2015 združili v skupini Bomb Shell. Člane družijo skupno prijateljstvo, ljubezen do glasbe, veliko energije
in predvsem želja po ustvarjanju novih hitov. In prav zaradi omenjenih
razlogov skupaj premagujejo medsebojno krajevno razdaljo, saj so vsi
štirje z različnih koncev Slovenije, kot bend pa so stacionirani v
Ljubljani.

S svojo prvo avtorsko skladbo Narobe svet so se letos uvrstili na festival MMS, kjer so dosegli dober rezultat, sodeč tudi po zelo pozitivnih odzivih radijskih postaj po vsej Sloveniji. Z omenjeno skladbo želijo ljudem podati sporočilo o medsebojni ljubezni, uživanju v življenju, sreči in veselju, za katere smo odgovorni sami, in ne o hrepenenju po materialnih dobrinah. Včasih ljudje v prehitrem tempu življenja pozabimo, kaj so prioritetne vrednote, in jih postavimo nižje na lestvici. Za glasbo prve avtorske skladbe je zadolžen njihov kitarist Anže Turk, besedilo je prispeval Damir Kovačič, pod aranžma pa se je podpisal njihov bobnar/bandleader Brane Štubljar ml.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button