ZABAVNO & DRUŽABNO

Bomb Shell razkril svojo skrivnost

Člani zasedbe Bomb Shell so se odločili, da bodo delčke skladb, ki bodo krasile nov album, razkrili na hitro kar v novem videu, ki si ga je mogoče ogledati na njihovem YouTube kanalu. Vsi tisti, ki so predpremierno že prisluhnili novemu albumu pravijo, da gre za energičen, raznovrsten in pester album, ki je opremljen z vrhunskim zvokom skupine.

Vse ni šlo po planu

Glede na to, da so člani banda že prejeli album iz tiskarne, so se še kako razgovorili o njegovem nastanku. “V času dveh let kar je nastajal smo zrasli, ne le kot glasbeniki, ampak tudi kot ljudje. Še bolj smo postali povezani in ni dneva, ko se med seboj ne slišimo ali vidimo v našem placu. V času priprave albuma pa vse stvari niso tekle v pravo smer. Ko je puščica naše glasbene kariere krenila strmo navzgor smo kar naenkrat ostali brez koncertov, za katere smo dolgo garali. Vmes smo imeli tudi pomanjkanje motivacije, eden od članov je hotel zapustiti naš band. Takrat smo pustili inštrumente ugasnjene in se samo pogovarjali. Tudi, ko je bilo najtežje, smo šli v studio in vseeno naše osebne težave pustili na strani ter se posvetili naši glasbi. Spoznali smo tudi nekaj dobrih ljudi, ki so nam pomagali s parimi nasveti. Vmes smo posneli prvi duet in kot prvi v Sloveniji posneli videospot kar na ljubljanskih trolah. Nepričakovano se je ena od naših skladb zavihtela visoko na lestvici Apple music-a. Stkali smo si tudi glasbene povezave v tujini. Direktno iz Francije so navdušeni nad našim zvokom, glasbo in podobo. Nekaj skladb se je premierno zavrtelo tudi v Italiji,” so se na facebooku razgovorili zasedbe Bomb Shell.

Za konec pa so še dodali: “Za nekoga se zdi to brezvezno nakladanje, za tistega, ki pa vsaj malo pozna glasben svet, ve kakšna pot je za nami. In prav zato smo danes občutili velik ponos ob prejemu albumov. Ponosno ga bomo predstavili tudi na našem koncertu 26. januarja.”

Zgodilo se bo 26. januarja

Bomb Shell bodo predstavili nov studijski album, ki so ga ustvarjali zadnji dve leti. Izdajo albuma bodo proslavili na način, ki ga najbolj obvladajo – s koncertom seveda. In to na prav posebnem mestu.

Prvič bodo namreč igrali v legendarnem Orto Baru, ki je znan kot jedro dobre glasbe, kulture in kjer koncertirajo največja imena slovenske in tuje glasbene scene, naslov albuma pa bodo prvič razkrili prav na koncertu v Orto baru. Predstavniki sedme sile in obiskovalci koncerta boste imeli tako edinstveno priložnost skupaj z bandom prvi razkriti naslov albuma, ki ga bodo Bomb Shell predstavili v Orto baru, in sicer 26. januarja ob 19.30. uri.

Bomb Shell
Bomb Shell (Petra, Anže, Tadej, Aljaž in Brane) Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button