MMS

Bomb Shell z najboljšo glasbo zasijali na Melodijah morja in sonca

Skupina je stavila na pesem Potujem

V soboto zvečer se je skupina Bomb Shell že drugič uspešno predstavila na 42. Festivalu Melodije morja in sonca. S svojo novo skladbo Potujem so znova navdušili – v njihove roke je šla nagrada za najboljšo glasbo, ne nezadnje pa ju tu še tretje mesto v končen razpletu.

Bomb Shell
Bomb Shell je stavil na skladbo Potujem. Foto: Alesh Maatko

Osmica in sedmica

Poleg tega, da je bila za Bomb Shell srečna osmica, je bil nastop na festivalu obarvan tudi s pravljično sedmico – na oder legendarnega portoroškega festivala so se vrnili po sedmih letih – tokrat so občinstvu v Avditoriju in gledalcem pred malimi ekrani, ponudili svojo svežo skladbo Potujem, ki je doživela odličen sprejem med obiskovalci Avditorija.

Pevka skupine, Petra Zore, je takoj po festivalu izrazila svoje veselje ob vrnitvi na oder festivala ter poudarila, kako hvaležni so za priložnost in podporo, ki so jo doživeli na festivalu.

»Vrnitev na oder 42. tekmovanja Melodije morja in sonca je bila za nas izjemno čustvena in navdihujoča izkušnja. Predstaviti našo novo skladbo ‘Potujem’ pred tako čudovito publiko je bilo resnično nepozabno. Vsekakor pa je bila prejeta nagrada za najboljšo glasbo najboljše možno priznanje, ki ga glasbenik lahko prejme na takšnem festivalu, kot so Melodije morja in sonca,« je z navdušenjem povedala Petra Zore.

Petra Zore (Bomb Shell)
Petra Zore (Bomb Shell) Foto: Alesh Maatko

Optimistični, a brez pričakovanj

Na festival so se odpravili neobremenjeni, zato so prejete nagrade še toliko slajše. »Skladba je nastala popolnoma spontano, v našem ‘placu’, kjer ustvarjamo vse naše skladbe. Zato je Potujem tudi drugačna od naših preteklih pesmi, obenem pa smo veseli, da je tako občinstvo v Avditoriju, pred malimi ekrani, kot tudi strokovna žirija prepoznala potencial v naši pesmi,« je za zaključek še dejala Petra, ki je ob tem še povedala, da si bo trenutek ob prejemu nagrade zapomnila za vedno.

Bomb Shell
Nagrada za najboljšo glasbo je prejela skupina Bomb Shell. Foto: Alesh Maatko

Skladba Potujem je že na voljo na vseh priljubljenih digitalnih glasbenih platformah, ob tej priložnosti pa so člani zasedbe Bomb Shell, skupaj s Tomijem Rihtarjem, pripravili prav posebno video animacijo, ki bo skladbo pospremila tako v televizijski, kot tudi v radijski eter.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button