MMS

Zasedba Booom! zasijala s Portoroškim soncem

2. mesto in še strokovna nagrada

Po Melodijah morja in sonca 2023, na katerih je slavil Gregor Ravnik, še kako odmeva tudi Portoroško Sonce, na katerega je stavila mlada zasedba Booom!, ki jo sestavljajo Patrik Mrak in Luka Cvetičanin, ki prihajata iz Portoroža ter Matevž Derenda, ki prihaja iz Brežic.

Booom
Booom! so stavili na pesem Portoroško sonce. Foto: Alesh Maatko

Presenečeni ter počaščeni

Luka, Patrik in Matevž, ki pišejo avtorsko glasbo in besedila, so na koncu s svojo skladbo zasedli odlično drugo mesto, poleg tega pa so prejeli še nagrado Danila Kocjančiča. “Kaj lahko sploh rečemo? Že ob prejetju nagrade Danila Kocjančiča smo bili vzhičeni in popolnoma presenečeni ter počaščeni. Doseženo drugo mesto pa je bila le še češnja na vrhu torti,” so dejali in ob tem še dodali, kako se je sploh vse začelo.

Prihajajo novi projekti

“Ko smo pisali to pesem si nikoli nismo predstavljali takega rezultata. Začelo se je pred tremi leti, ko smo v popolnoma sproščeni atmosferi napisali pesem o domotožju in ljubezni. Od takrat smo premlevali odločitev, da bi se prijavili na ta legendarni festival, tri leta kasneje pa smo končno lahko predstavili to pesem, v katero smo vložili vso dušo in srce. Hvala vsem za glasove, podporo in vso ljubezen. Upamo, da vas bo pesem navdala z vsemi čustvi, katere smo tudi sami čutili na odru. Kmalu pa slišite še vse o projektih, ki prihajajo, do takrat pa naj sije Portoroško Sonce!” so dejali mladi fantje, o katerih bomo še veliko slišali.

Booom!
Portoroško sonce navdušuje! Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
1
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button