MMS

Annia po MMS 2023: To je skladba, ki v meni prebuja čustva

Na odru 42. festivala Melodije morja in sonca se je predstavila tudi Anja Ruperčič. Nadarjena pevka, ki deluje pod tem umetniškim imenom Annia tako že predstavlja svoj nov singel Na pol poti, ki je dobil tudi videozgodbo. Pevka je s svojim izjemnim vokalom in čustvenim izražanjem na odru hitro pritegnila pozornost občinstva, navdušenje nad njenim nastopom pa ni izginilo, saj je izvedba pesmi Na pol poti bila zaznamovana s pristnostjo in energijo, ki sta se dotaknili srca vsakega poslušalca.

Annia
Annia je stavila na pesem na pol poti. Foto: Alesh Maatko

Mlada pevka je na koncu osvojila 7. mesto.

Anjin brat napisal besedilo

Besedilo, ki ga je napisal Klemen Ruperčič, Anjin brat, je doživeto in ganljivo, za glasbo pa je poskrbel Alex Volasko skupaj z Romanom Sarjašem. Skupaj pesem predstavlja glasbeno mojstrovino, ki nas prevzame s svojo globino in izraznostjo.

In o čem govori skladba? “To je skladba, ki v meni prebuja čustva, saj govori o pomembnih stvareh, kot so hrepenenje, poželenje in strast. Sanje, ki so del vsakega posameznika, vodijo zgodbo skozi celotno pesem. Preko besedila tako vedno znova odkrivam samo sebe v različnih trenutkih življenja.”

Videozgodba

Festivalska pesem Na pol poti je med drugim že dobila videozgodbo, ki je bila ustvarjena pod taktirko izkušenega režiserja Roka Maverja iz produkcijske hiše Rox Pro. Zgdoba je prava paleta barv, ki spretno vizualizira sporočilo skladbe. S pomočjo impresivnih prizorov narave, vožnje s starodobnim vozilom Volkswagen, ki ga imenujejo ‘Zapeljivček’ in Anjine karizme se ustvari pravo vizualno doživetje, ki gledalca povabi v globine čustev. Umetniška estetika, ki jo režiser prikaže v spotu, ustvari nepozabne občutke, ki še dolgo ostajajo v gledalcu.

Annia
Annia na velikem odru MMS 2023. Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button