ZABAVNO & DRUŽABNO

Gregor Ravnik v ganljivi zgodbi ljubezni, ob kateri se vam bodo zarosile oči

Nova pesem Ti si znala

Po zmagi na festivalu MMS 2023 s skladbo Torek, ki se je močno zasidrala v medijski svet, se Gregor Ravnik predstavlja z novo skladbo Ti si znala, ki jo je pred več kot desetletjem izdal popularni hrvaški pevec, nekdanji evrovizijec Tony Cetinski.

Preoblekel pesem

»Z avtorjem Mirom Buljanom smo pesem preoblekli in ji dali novo življenje,« je ob tej priložnosti povedal Gregor Ravnik, ki komaj čaka, da bo pesem Ti si znala prvič zapel v živo ravno na medijski promociji svojega albuma, 2. februarja ob 18. uri v Sputniku v Ljubljani. »V veliko čast mi je, da sem lahko na svoj način interpretiral tako lepo pesem in ji dal novo svežino. Upam, da jo bodo tudi poslušalci začutili v takšni meri, kot sem jo jaz. Veselim se tudi izida svojega prvega albuma, ki bo zaokrožil moje dosedanje ustvarjanje z novimi melodijami, med njimi tudi pesem Ti si znala«, je strnil Gregor Ravnik.

Gregor Ravnik
Gregor Ravnik v skladbi Ti si znala. Foto: Perica Rai

Gregor bo novo pesem – vključno z novim albumom – najprej predstavil na koncertu 7. februarja v Portorožu, 14. februarja pa še v Zagorju.

Za 20 oboževalcev

Ob tej priložnosti bo Gregor Ravnik 20 oboževalcem omogočil, da bodo del medijske smetane na promociji njegovega novega albuma, in sicer 2. februarja v Sputniku, kjer bodo lahko iz prve vrste poslušali njegov koncert, se ob pogostitvi družili z zvezdniki, prejeli za darilo Gregorjev album Med nama, nazdravili z njim in odšli domov s selfijem popolnega VIP doživetja, ki je ponavadi zaprt za oči javnosti. Vstop na VIP glasbeno dogodivščino bo omogočen le prvim 20 oboževalcem s klikom tukaj.

Gregor Ravnik
Gregor Ravnik izdaja nov album. Foto: Promo foto

“Sva v ljubezni se spoznala, nama lažje je in bliže …,” tako zvenijo verzi v skladbi Ti si znala, ki sicer govori o ljubezni, ki je resnična in pristna, da se vsak trenutek po njej hrepeni. Za vizualno podobo ljubezenske skladbe je poskrbel režiser Perica Rai, ki je ustvaril že Gregorjev spot za priljubljeno zmagovalno pesem Torek.

Pesem slišal tudi Cetinski

Pesem Ti si znala pa je slišal tudi Tony Cetinski, ki je nad njegovo izvedbo navdušen: »Zelo kul! Všeč sta mi aranžma in petje. Gregor ima lep in karakteren vokal. Vsa čast. Čestitam mu in mu želim veliko sreče v njegovi karieri.«

Kdo je Gregor Ravnik?

Gregor Ravnik, ki je zagotovo najboljši zobozdravnik med pevci in najboljši pevec med zobozdravniki, je zaključil študij dentalne medicine in študij solopetja na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Svoje glasbeno šolanje je začel z igranjem klavirja in petjem v Glasbeni šoli v Kopru. Prejel je številne nagrade in najvišja mesta na državnih in mednarodnih pevskih tekmovanji. Sodeloval je kot solist v številnih operah in koncertih na različnih odrih, tako v Sloveniji kot v tujini. Leta 2019 je debitiral na odru SNG Opera in balet Ljubljana, leta 2021 je osvojil Popevko, leta 2023 pa je postal zmagovalec MMS s pesmijo Torek.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
5
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button