MMS

Bomb Shell: Jim bo osmica prinesla zmago?

Posebna številka, ki nosi srečo

Bomb Shell se že intenzivno pripravljajo na nastop na festivalu Melodije morja in sonca (MMS), kjer bodo premierno izvedli svojo novo festivalsko skladbo Potujem, za katero člani skupine obljubljajo, da bo navdušila še tako zahtevnega poslušalca. 8. julija bodo v portoroškem Avditoriju nastopili osmi zapovrstjo.

Osmice se je najbolj razveselila pevka zasedbe Petra Zore. “Presrečna sem, da so izžrebali prav to številko za naš nastop na tem festivalu. Osem je zame posebna številka, ki nosi srečo. Veselim se, da bom lahko ponovno del tega glasbenega dogodka, kjer se je zgodba skupine Bomb Shell začela. Skupaj z ekipo si želimo ustvariti še en nepozaben glasbeni trenutek na odru.”

Spomin na leto 2016

Njihov nastop na Melodijah zagotovo ne bo prvi festivalski nastop – na tem istem odru so navdušili že leta 2016 s skladbo Narobe svet, že leto kasneje pa so s pesmijo Tididam stali na odru festivala Poprock, ki je potekal v sklopu Dnevov slovenske zabavne glasne.

Aktualen singel boli

Poleg priprav na nastop na festivalu MMS, Bomb Shell še vedno aktivno promovira svoj aktualni singel Boli z albuma Tri leta kasneje. Številni poslušalci, ki so skladbo ujeli na naših radijskih postajah so priznali, da je to ena od njihovih najljubših skladb iz še svežega albuma. “Ta čutna in intimna balada je najbolj iskrena in čustvena skladba, ki smo jo kadarkoli izdali,” povedo člani zasedbe.

Za piko na znova MMS

Skupina Bomb Shell je s svojimi dosežki in energičnimi nastopi postala nepogrešljiv del slovenske glasbene scene. Njihov album Tri leta kasneje in skladba Boli sta že osvojila srca številnih poslušalcev. Po sedmih letih se z navdušenjem vračajo na oder, kjer se je vse skupaj tudi začelo – tam bodo 8. julija znova zapeljali občinstvo s svojo glasbo in energijo.

Bomb Shell
Bomb Shell na odru MMS 2016. Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button