ZABAVNO & DRUŽABNO

Mojca Štoka Moya in Tinkara Kovač v skladbi z nabito žensko energijo

Skladba Luč na koncu

Nedolgo nazaj je Mojca Štoka Moya med poslušalce poslala novo avtorsko skladbo z naslovom Luč na koncu. Prava rockerska skladba je prav klicala po še enem močnem ženskem vokalu in prav zaradi tega je Mojca k sodelovanju povabila glasbeno prijateljico Tinkaro Kovač.

Gre za skladbo nabito z žensko energijo in tematiko, ki je še kako aktualna. Mojca je ob pisanju besedila imela v mislih vse tiste, ki so izgubili moč v sebi in potrebujejo vzpodbudo za naprej in jim obenem da vedeti, da lahko ponovno prižgejo luč v sebi in zmorejo naprej. Tudi tokrat je glasbo ustvarila skupaj z Janom Baruca (Yan Baray), videospot pa je posnela ekipa Kleva Films na mistični lokaciji Gradu Lože v Vipavski dolini.

Mojca Štoka Moya in Tinkara Kovač
Mojca Štoka Moya in Tinkara Kovač Foto: Nataša Kralj

Na dveh albumih

Pesem Luč na koncu bo kar na dveh albumih in sicer na Mojčinem drugem samostojnem albumu Samo Moya ter na Tinkarinem albumu duetov. Sicer pa bo Moya v petek 23. junija na Gradu Štanjel predstavila v živo z bandom, njen drugi samostojni album z naslovom Samo Moya, ki izzide prav na ta dan. Na koncertu bo njena gostja tudi Tinkara Kovač, Moya pa obljublja, da to ne bo njena edina gostja, pač pa se ji bosta na odru pridružila še dva glasbenika, ki zaenkrat ostajata presenečenje. Lepo vabljeni v Štanjel na njen premierni koncert ob izzidu drugega albuma.

Mojca Štoka Moya in Tinkara Kovač
Skupna sodelovanja gradijo skupne uspehe. Foto: Nataša Kralj
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button