ZABAVNO & DRUŽABNO

Tinkara Kovač: Ta koncert bo v meni prebudil igrivo rockersko dušo

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica Tinkara Kovač se s koncertom v Kinu Šiška, 26. oktobra 2024, vrača na velike odre z all star zasedbo. Prav ob 20. obletnici izida albuma O-range je povabila takratno zasedbo (Matej Mršnik, Peter Dekleva, Anže Langus, Rok Lopatič, Boštjan Gradišek), da znova združijo moči in ustvarijo rokovsko potovanje v njena zlata leta koncertiranja po Sloveniji in Italiji.

Album O-range je eden od ključnih na njeni poti. “Na njem sem dokončno našla svoj sound, bila avtorica besedil, glasbe in aranžmajev. Pridružila pa so se mi tudi številna priznana imena iz Italije, Anglije in Amerike. Res se veselim koncerta, ki bo vsekakor v meni prebudil tisto mojo radostno in igrivo rockovsko dušo,” je strnila Tinkara Kovač.

Tinkara Kovač
Tinkara Kovač Foto: Sašo Radej

O-range je eden najbogatejših ter v vseh pogledih zelo dodelanih izdelkov v zgodovini slovenske popularne glasbe. Na njem najdete uspešnice, kot so Spezzacuori, Med zemljo in zrakom, Tam kjer ste vi …

Glasbena presenečenja

Tinkara Kovač bo z glasbeniki na jesenskem koncertu odigrala bogat celovečerni koncert, na katerem boste slišali večino skladb z albuma O-range in tudi Tinkarine največje uspešnice. Še pred tem pa bo Tinkara z zasedbo odšla v studio, kjer bodo pripravili tudi nekaj glasbenih presenečenj, ki jih boste lahko slišali prav kmalu!

Tinkara Kovač
Tinkara Kovač z bendom. Foto: Sašo Radej
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button