ZABAVNO & DRUŽABNO

Jan Plestenjak bo proslavil abrahama

Koncert ob 50-letnici

Škofjeloški Grad, ki večino časa mirno spi nad srednjeveško Škofjo Loko, se bo v soboto, 24. junija, preobrazil v glasbeno prizorišče. Z odra, postavljenega v osrčje grajskega vrta, bo ta večer donela glasba Jana Plestenjaka, ki jo je ustvaril v svoji zavidljivi 30 letni karieri.

Škofja loka slavi 1050-letnico, kar bo tekom junija proslavila z raznimi kulturnimi, športnimi in glasbenimi dogodki. Del slavja bo tudi koncert domačina Jana Plestenjaka, ki bo na odru škofjeloškega gradu z bendom in glasbenimi gosti proslavil svojih 50 let.

Samo pesmi in čustva

Jan Plestenjak že trideset let več kot uspešno krmari po slovenski glasbeni sceni, zadnjih 18 let je v njenem vrhu. Pravi, da bo na junijskem koncertu v Škofji Loki ljudem dal tisto, kar si želijo slišati. »Dal jim bom hite na najvišjem nivoju. Imam vrhunski bend, dali bomo vse, kot vedno bomo odprli srce. Ne bo nobenih raket in cirkusa, samo pesmi in čustva.«

Na koncertu bodo tako odmevale uspešnice, kot so Iz pekla do raja, Soba 102, Ona sanja o Ljubljani, Meni dobro je in Sam da ti maš mene rada, manjkala pa ne bo niti Janova zadnja uspešnica Do zadnje kaplje.

Kot predskupina bo nastopila loška zasedba Hoffman, ki je pred kratkim dobila Zlato piščal za novinca leta 2022.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button