ZABAVNO & DRUŽABNO

Petra Zore iz skupine Bomb Shell iskrena, kot že dolgo ne

Po več kot uspešni predstavitvi albuma Tri leta kasneje, katerega naslov so v bendu skrivali do zadnjega, člani zasedbe Bomb Shell predstavljajo še zadnji, šesti singel iz aktualne plošče. Skladba Boli, ki jo pošiljajo v televizijski in radijski eter, je, kot pravijo člani, najbolj iskrena in čustvena skladba, ki so jo kadarkoli izdali.

Bomb Shell
Bomb Shell predstavljajo skladbo Boli. Foto: Zupančič Design Video

Čutna balada

Boli je čutna in intimna balada, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. S svojim iskrenim besedilom in močnim vokalom pevke Petre Zore, pesem odstira resničnost čustvene bolečine, s katero se lahko poistoveti prav vsak izmed nas.

»Verjamem, da ta pesem izraža naše najbolj iskrene občutke in predstavlja našo najboljšo prvinsko glasbeno izkušnjo doslej. Besedilo prihaja naravnost iz srca, zato upam, da bo Boli resonirala s poslušalci in jih popeljala na popotovanje spominov,« dodaja Petra Zore, ki jo lahko v videospotu vidimo v družbi kitarista Tadeja Hribernika.

Poleg izida videospota pa se Bomb Shell že intenzivno pripravljajo na nastop na prihajajočem festivalu Melodije morja in sonca, kjer bodo premierno izvedli svojo prvo letošnjo festivalsko skladbo “Potujem”. »Veseli smo, da se vračamo na oder, kjer se je vse skupaj tudi začelo. Ne bom pozabila takratnih občutkov treme, živčnosti, sanjalo se nam ni v kaj smo se podali. A smo uspešno zmagali tudi ta začetni izziv. Od takrat je naše potovanje postalo še bolj jasno. Zrastli smo, a nekaj se ni spremenilo. In to je ljubezen do glasbe in našega banda. In prav zato vam z največjim veseljem sporočam, da 8. julija ‘potujem’ tja, kjer se je vse tudi začelo,« se z nasmehom na obrazu veseli pevka benda, Petra Zore.

Petra Zore
Petra Zore Foto: Zupančič Design Video
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button