EMA 2022

EMA Freš 2022: Nika S. po šovu pokazala svojo pripadnost kraju in ljudem

Počakaj me je pravzaprav krik času

Počakaj me, skladba, s katero se je Nika S. predstavila na EMI Freš, govori o življenju, ki beži, teče in mineva. Počakaj me je pravzaprav krik času, naj se za trenutek ustavi, da lahko sprejmemo vse, kar nam daje – srečo, solze in trenutke, ki štejejo … čeprav je na prvo žogo je slišati kot ljubezenska pesem.

Le nekaj dni po zaključku EME Nika S. predstavlja videospot za svojo prvo solo skladbo Počakaj me, s katero je letos nastopila v finalu EME Freš.

Nika S. je zelo povezana s Kočevjem, iz koder prihaja. In tudi pri snemanju videospota je pokazala svojo pripadnost kraju in njegovim ljudem. Videospot je Nika želela snemati z nekom, ki ga pozna – in našla ga je: spot je posnela skupaj z Miho Janežem iz produkcijske ekipe DuaViz, roko pa so ponudili tudi iz TV Kočevje, saj brez njih ne bi imeli vse potrebne video opreme. Prostor, kjer so snemali spot, Kulturni center Kočevje, pa Nika že dobro pozna, saj je na njegovem odru stala že mnogokrat.

Nika S. EMA freš  2022
Nika S. posnela videospot za Počakaj me.

Spomnimo. Nika S. je pravi multipraktik; rokomet, grafično oblikovanje, potapljanje in še in še, a glasba je tista stalnica njenega življenja, ki je z njo že od malih nog. Svoj pevski talent je urila že zgodaj v pevskih zborih in zborovskega petja ni opustila tudi v času študija. Kot backvokalistka sodeluje s kočevskih kantavtorjem Romanom Zupančičem, svoj glas pa dodatno uri na urah petja, trenutno pri Željki Predojević Korošec. Nika je tudi polovica dueta Nika Et Nejc. Duo je izdal nekaj avtorskih skladb, njuna najbolj odmevna je Zgodbo piševa, seveda pa Nika in Nejc svojo zgodbo tudi nadaljujeta. Nika S. je letos nastopila v finalu EME Freš s svojo prvo solo skladbo Počakaj me.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button