ZABAVNO & DRUŽABNO

Skoraj ga ne bi prepoznali! Poglejte, kako se je po Emi Freš spremenil Jon Vitezič

Tu je novi singel Vesolje za dva

Po skladbah Utrip in Pot na Mars ter tekmovalno Jesus Style, s katero se je Jon Vitezič predstavil na Emi Freš, tokrat navdušuje z nalezljivo dinamično skladbo. Z novim singlom Vesolje za dva Jon nadaljuje svoj prepoznavni avtorski glasbeni slog, ki se spogleduje s sodobnim popom.

Vesolje za dva

Skladbo Vesolje za dva je Jon najprej spisal v angleški verziji z naslovom Butterflies, kot singel pa jo javnosti predstavlja v slovenskem jeziku. Producent Peter Dekleva (mastering Gregor Zemljič) je skladbi nadel prepoznavni glasbeni izraz in zapomljive melodične motive.

Jon Vitezič
Jon Vitezič Foto: Astronavt

Filmska podoba skladbe

Jon je poletne mesece izkoristil za snemanje videospota in se z ekipo podal na jug Italije, v Apulio, kjer je nastala filmska podoba skladbe, ki jo podpisuje Astronavt. Kot zanimivost lahko omenimo, da je kar nekaj prizorov posnetih v čudovitem starem jedru mesta Lecce ter v historičnem mestu Matera, kjer so bili posneti tudi spektakularni akcijski prizori iz zadnjega filma o Jamesu Bondu (No time to die).

“Snemanje videospota za skladbo Vesolje za dva je bilo resnično nepozabno in razburljivo doživetje. Snemali smo ga približno deset dni na več lokacijah na jugu Italije. Seveda snemanje ni šlo v celoti po načrtu, zato smo morali posneti dva kadra tudi na domačem vrtu v Sloveniji. Nekaj scen smo posneli v mestu Matera, kjer je bil sneman tudi eden od filmov o Jamesu Bondu. Kot otrok sem pogledal vse James Bond filme in tudi snemal ‘homemade’ akcijske posnetke. Res sem velik ljubitelj te franšize, zato mi je bilo snemanje na tej lokaciji toliko bolj posebno. Klub temu, da mi je snemanje in urejanje videospota zapolnilo skoraj celoten poletni urnik, mislim, da so bile počitnice dobro izkoriščene in sem izredno ponosen na končni izdelek,” je povedal Jon, ki pestro in delavno jesen, saj v teh dneh zaključuje svoj prvi studijski album, ki ga lahko pričakujemo še letos.

Jon Vitezič
Še letos bo izdal svoj prvi album. Foto: Astronavt
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button