PROMOCIJA

Dalú – Naravna kozmetika, ki daje vidne, klinično dokazane rezultate

Naravna kozmetika za nego kože

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ste se že slišali za kozmetiko Dalú, ki poudarja naravno lepoto s skrbno izbranimi in dokazano učinkovitimi naravnimi sestavinami? Pri Dalú verjamejo v moč rastlin, ki revitalizirajo in nahranijo vsak tip kože. Dalú proizvaja prestižno naravno kozmetiko za nego kože.

»Naša želja je bila uresničiti vizijo in dokazati, da je možno s popolnoma naravnimi sestavinami in zadnjimi spoznanji naravne biotehnologije oblikovati vrhunske kozmetične izdelke za nego kože, ki dajejo vidne rezultate,« v uvodu strne ustanoviteljica Dalú, Lucija Kračun, ki je svoje življenje posvetila medicini ter z novimi pogledi na svet in s spoštovanjem do narave prišla do osupljivih spoznanj o neizmerni moči zdravilnih rastlin in njihovih učinkov na kožo. Njeno poslanstvo je postalo ustvariti naravno kozmetiko, ki daje vidne klinično dokazane rezultate.

Lucija Kračun
Ustanoviteljica Dalú, Lucija Kračun. Foto: dalubeauty.com

Kaj sploh pomeni Dalú?

Pomen imena Dalú pooseblja natanko tisto, kar je bistvo te prestižne kozmetike. Na prvem mestu je ime in zahvala za spoštljiv poklon naravi, iz katere črpajo surovine za lepoto in zdravje naše kože. V indijskem jeziku (sanskrt) pa Dalú pomeni ‘Božji dar’, kar naravne sestavine – uporabljene v izdelkih Dalú – zanesljivo so. Zgovorna je tudi simbolika iz arabščine, kjer je Dalú vrč za zajemanje iz vodnjaka. Vodnjak je vir vode, ki je življenjska tekočina za naše zdravje in obstoj.

Ime Dalú predstavlja neizmerno moč narave za lepoto in zdravje kože.

Kako bi opisali Dalú?

»Smo aktivna organska kozmetika z naprednimi formulacijami za nego kože, ki vključuje visoke biotehnološke sestavine. Vsi naši proizvodi so dermatološko testirani in imajo klinično dokazane rezultate, kar pomeni, da dokazano delujejo.’Active clean beauty’ kozmetka je ustvarjena na podlagi zdravniškega in farmacevtskega znanja in večletnih izkušenj o negi in zdravljenju kože,« odgovarja Lucija Kračun, dr. med (specialist družinske medicine, AAAMED diploma za estetsko medicino), ki ob tem še dodaja: »Pri Dalú težimo k najvišjim standardom. Vsi Dalú proizvodi so certificirani naravni ali organski, netoksični in brez GSO ter niso testirani na živalih. Uporabljamo izključno sestavine pridobljene iz trajnostnih virov, od dobaviteljev z ekološkimi certifikati.«

Dalu
Dalú proizvaja prestižno naravno kozmetiko za nego kože. Foto: dalubeauty.com
Twitter
Back to top button