PROMOCIJA

Dalú – Skrivnost do lepe kože še pred poletjem

Naravna kozmetika za nego kože

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Glede na to, da smo ravnokar vstopili v pomlad, vam predstavljamo tri izjemne produkte kozmetike Dalú, ki so kot nalašč primerni za to obdobje, ko naša koža potrebuje nego, da pred poletjem zasije v vsej svoji veličini.

Intenzivna vlažilna krema za obraz

Prvi izdelek je razkošna intenzivna vlažilna krema Dalú, ki predstavlja »new age« aktivno organsko dermokozmetiko in dokazano daje vidne rezultate. Deep Pampering Intensive Hydration Cream znamke Dalú je luksuzna, globoko vlažilna in negovalna krema za obraz, ki deluje proti onesnaževalcem iz okolja. Vašo kožo bo zaščitila pred zunanjimi vplivi in jo transformirala v samo enem mesecu. »Luksuzna negovalna intenzivna vlažilna krema bo kožo na obrazu varovala pred zunanjimi vplivi in omogočila najvišjo raven vlage. Njena svilnata struktura vam bo nudila maksimalno udobje s pomočjo skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov, olj in aktivnih sestavin, ki bodo navlažile vašo kožo. Če je koža suha, to povzroči neudobje in zatezanje. Koža postane groba in nagnjena k pokanju in srbenju. Dolgoročno to vodi k pojavu gub in lahko povzroči pokanje drobnih žilic na obrazu. Poveča se občutljivost kože, ki izgubi sijaj. Naša krema z vlažilnim in pomiritvenim učinkom nenehno vlaži povrhnjico in ves čas obnavlja kožo, ki postane gladka in sijoča,« v uvodu pove ustanoviteljica kozmetike Dalú, Lucija Kračun, dr. med..

Intenzivna vlažilna maska za obraz - Hydra glow mask.
Intenzivna vlažilna maska za obraz – Hydra glow mask. Foto: dalubeauty.com

Intenzivna vlažilna maska za obraz – Hydra glow mask

Drugi izdelek je Hydra glow mask, ki predstavlja novo dimenzijo in vrhunsko tehnologijo Softcell® visoko kvalitetnih »sheet mask«. Njena nežna celulozna struktura iz lesa ima odlično sposobnost vpijanja, zato med uporabo sprošča serum. Kot druga koža se popolnoma prilega konturam obraza. Maska, mehka kot svila, ponuja vrhunsko nego za občutljivo kožo z visoko učinkovitimi vlažilnimi bioaktivnimi sestavinami. AquaxylTM je univerzalna in celovita rešitev, sestavljena iz patentiranega kompleksa naravnih sladkorjev za optimalno vlago vaše kože. Izsušeni koži pomaga tako, da deluje na tri ključne mehanizme naravnega vlaženja kože: krepi barierno funkcijo kože s spodbujanjem sinteze ceramidov, optimizira zaloge vode s povečanjem NMF in hialuronske kisline ter poveča kroženje vode v povrhnjici s svojim delovanjem na akvaporine in tesne stike v koži. Hialuronska kislina je eden najpomembnejših gradnikov naše kože. Zaradi izjemne sposobnosti zadrževanja vode je res edinstvena. Hialuronska kislina treh različnih molekulskih mas je v tej formuli povezana za komplementarno delovanje na vlaženje kože. Zaradi sinergije razkošnih sestavin je rezultat izjemna sveža, zdrava in napeta koža.

Intenzivna vlažilna maska za obraz – Hydra glow mask.
Intenzivna vlažilna maska za obraz – Hydra glow mask. Foto: dalubeauty.com

Hidrogelna maska za oči

Za konec je tu še intenzivna vlažilna maska za oči, ki je sestavljena iz naravnih polisaharidov, ki sestavljajo stene rdečih alg in z vodo tvorijo svež filmogeni gel. Kombinacija razkošnih učinkovin kožo intenzivno vlaži in neguje. Hialuronska kislina in PhytospherixTM sta izjemni vlažilni in anti-age sestavini, ki revitalizirata kožo ter izboljšata mehkobo kože, zmanjšata starostne pege in ohranjata njeno navlaženost. Izvleček japonske korenine »power plant« je naravni vlažilec, ki zaradi številnih vitaminov in mineralov, beljakovin in maščobnih kislin ohranja kožo mladostno in sijočo. Nagrajena sestavina BellafeyeTM privzdigne zgornjo veko, zmanjša gube okoli oči, omili podočnjake in zmanjša zabuhlost. Darutozid stimulira rast kolagena v matriksu. »Hidrogelno masko za oči bi še posebej priporočala tistim, ki imajo težave s podočnjaki, zabuhlostjo, gubicami okoli oči in povešeno zgornjo veko. Odlično se obnesejo za zmanjšanje otekline po blefaroplastiki,« zaključi ustanoviteljica kozmetike Dalú, Lucija Kračun, dr. med..

Hidrogelna maska za oči.
Hidrogelna maska za oči. Foto: dalubeauty.com

Vsi izdelki so dermatološko in oftalmološko testirani ter primerno tudi za občutljivo kožo

Back to top button