ZABAVNO & DRUŽABNO

Božidar Wolfand Wolf: Moramo biti močni, ohraniti upanje in veselje

Božidar Wolfand Wolf, ki se je med drugim predstavil na Emi 2020, predstavlja novo pesem Ko bele snežinke padajo. Skladba je bolj vesele narave, avtor in izvajalec Wolf želi namreč z njo vrniti malo veselja, sprostitve, saj verjame, da trenutno to vsi potrebujemo. Tako kot vzpodbudne besede, ki nam lahko malce olajšajo vsakdan.

Božidar Wolfand WolfFoto: Domen Jančič

Ker pa je ljubezen, kot nek zaščitni znak stilsko vedno prisotna v Wolfovih besedilih, tudi v tej opeva ljubezensko zgodbo dveh zaljubljenih duš med prazniki in tako poskuša pričarati vzdušje, ki smo ga tudi sami v preteklosti doživljali ob božiču.

“Težko se je sprijazniti z dejstvom, da je toliko ljudi bolnih, da jih je veliko že izgubilo bitko z boleznijo, vendar moramo ohraniti upanje” pravi Wolf, ki s pesmijo sporoča, da moramo biti močni, ohraniti upanje in veselje. “Vsi imamo željo po druženju, saj v trenutni situaciji to še kako pogrešamo in si močno želimo … toliko bolj, ker so prazniki pred vrati, a vendar je zdravje na prvem mestu. Skupaj bomo zdržali, naj se nam življenje končno obrne na bolje in normalizira. Naj vas ta pesem malo razveseli. Zapojte, zažvižgajte zraven in občutek bo boljši,” še dodaja glasbenik.

Kot večni optimist pa Wolf za konec vsem želi predvsem zdravja in pa veliko veselja ter dodaja, iskrenost, topla beseda in prijazno dejanje do sočloveka so najmočnejša orožja za ohranitev lepše, mirne in ljubezni polne prihodnosti.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button