ZABAVNO & DRUŽABNO

Klemen Slakonja se pripravlja na velik projekt! Bo to EMA?

Ugibanja in namigovanja

Klemen Slakonja, ki je leta 2020 še kako navdušil na Emi 2020, vsako leto pred novo evrovizijsko sezono buri duhove. Premnogi bi si odličnega komika in imitatorja želeli videti kot voditelja Eme, zopet drugi pa kar kot evrovizijskega predstavnika.

Ko smo se leta 2020 pred Emo pogovarjali s Slakonjo, smo ga povprašali, koga bi v imenu Slovenije on poslal na Pesem Evrovizije? “Poslal bi kogarkoli, ki bi lahko naredil kvalitetno glasbo, pesem odlično interpretiral in vse skupaj zapakiral v celoten paket. Po moje se prav tukaj skriva ključ. Mogoče imamo dober komad, scenska in režijska podoba pa nista najbolj premišljeni. Misliti je treba na veliko stvari, pa se velikokrat ne, ker se zdijo samoumevne. Verjetno bi morali imeti jasno vizijo, kaj početi na evrovizijskem odru in ne samo na odru Eme. Večinoma pa se tekmovalci prijavljajo zato, da bodo pač nastopili na Emi. V svojih mislih niti ne grejo tako daleč, da bi se že videli na Evroviziji,” je takrat med drugim odgovoril Klemen Slakonja, ki se je precej razgovoril tako o glasbi kot o Evroviziji. Celoten intervju si lahko preberete tukaj.

Mnogi ga vidijo kot ESC predstavnika

Slovenski igralec, pevec in televizijski voditelj je sicer že večkrat dejal, da obstaja možnost, da bo nekoč tudi sam stal na velikem evrovizijskem odru, vendar ko bo začutil pravo energijo oziroma ko bo zamisel dozorela do te točke, da jo bo lahko triumfalno realiziral.

Bo to prihodnje leto? Zaenkrat še ne vemo. Vemo pa, da se Klemen Slakonja po trikrat razprodanih koncertih z Big Bandom RTV Slovenija ter po štirih letih vrača v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma z novo vrhunsko glasbeno zasedbo.

Klemen Slakonja
Klemen Slakonja v šovu Misija Evrovizija 2012. Foto: Alesh Maatko

Klemen Slakonja & Small Band

V nepozabnem, smeha polnem večeru, v katerem bodo zasijali Klemnovi pevski, igralski in imitacijski talenti, se bo z glasbeniki sprehajal med različnimi žanri – popom, rockom, swingom, narodnozabavno glasbo, turbofolkom in celo opero. Od Slavoja Žižka, Jana Plestenjaka in Modrijanov, do Eda Sheerana, Franka Sinatre in Pavarottija. Pa vse do Klemna Slakonje samega, z avtorskimi uspešnicami, ki so z večmilijonskimi ogledi na platformi YouTube, obkrožile svet. Kdaj? 6. decembra v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
9
+1
9
+1
4
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Twitter
Back to top button