EVROVIZIJA

Razkrita prva glasbena LEGENDA: Božidar Wolfand Wolf

Po daljšem premoru se na slovensko glasbeno sceno vrača Božidar Wolfand Wolf, prepoznan ne le kot solo izvajalec, ampak tudi kot član skupin Rendez-Vous, F+, Veter in Avtomobili. Wolf je z uspešnicami kot so Oh, ne, Cherie, Angel varuh, Ne laži mi in Koliko solz bil nekoč daleč največja zvezda popularne glasbe v Sloveniji.

Rendez-Vous leta 2019.Foto: Domen Jančič
Božidar Wolfand WolfFoto: Domen Jančič

In ravno zaradi tega si je, kot pravijo, zasluženo pridobil tudi naziv LEGENDE. Ob tej priložnosti se Božidar Wolfand Wolf predstavlja z novo skladbo Imela sva vse, ki je dobila tudi videozgodbo, v kateri nastopa njegova sestra Belinda in skozi katero spoznamo še eno glasbeno legendo!

“Pogrešal sem ljudi, pogrešal sem občinstvo in to mojo muziko, ki je ljudem vselej narisala nasmeh na obraz. Vse življenje sem hodil po svetu, iskal zvok, ki bi bil moderen, udaren in nekaj posebnega, želel sem nekaj več, a iskal na napačnem koncu. Po toliko letih ugotoviš nekaj, kar ti je bilo dano že na začetku, pa nisi poslušal, ker si bil premlad … da je tisto preprosto, kar je za dušo – najlepše!” razmišlja o novem glasbenem življenju Wolf, ki nam je še zaupal, da je pesem Imela sva vse “ustvarila izjemna ekipa ‘hitmejkerjev’.

Novo melodijo Imela sva vse sta napisala Goran Šarac in Božidar Wolfand Wolf, pod besedilo se je podpisal Rok Lunaček, pod produkcijo in aranžma pa Krešimir Tomec.

Božidar Wolfand Wolf in Miran RudanFoto: Domen Jančič

Videospot, katerega režijo je tokrat prevzel Domen Jančič, je bil v glavnem posnet na prelepi lokaciji gradu Raka, del kadrov pa se je odvil tudi v gostišču Zasavski Gurman. Pri samem snemanju je veliko vlogo po besedah Wolfa odigrala njegova sestra Belinda, saj je skrbela, da je vse teklo kot po maslu, a seveda vse skupaj ne bi bilo mogoče tudi brez pomoči ostalih.

Zelo sem pogrešal vse skupaj, pogrešal sem stik, tisti pristen stik z ljudmi. Ko ljudje zapojejo moje pesmi, je to najlepši občutek na svetu – skozi pesmi namreč vsi gradimo temelje naše domovine, ki je ena sama.

Božidar Wolfand Wolf

“V videu lahko med drugim vidite prelep rdeč vintage Jaguar, ki mi ga je za snemanje posodil moj prijatelj Samo, Zupi pa je s svojo ekipo postavil tudi celotno sceno za moj ‘live’ nastop. Hvaležen sem jima za pomoč, prav tako tudi bandu in vsem prostovoljcem, ki so se odzvali in mi prišli pomagat,” je povedal Wolf, ki je za konec dejal, da videzgodba vsebuje tudi prav poseben del, kjer se nam razkrije še ena LEGENDA slovenske glasbene scene – vsem dobro poznani frontman skupine Pop Design, Mirna Rudan.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X