SLOVENSKA NOTA

Praznična Slovenska nota 2020: Prvouvrščena Larisa Leva

Slovenska nota 2020 piše epilog s posebnimi prazničnimi zgodbami. V tretji oddaji pa se je Nejc Ašič pogovarjal z zmagovalko letošnje Slovenske note – Lariso Leva.

Larisa Leva je 13-letna ljubka najstnica, ki je letošnje leto na letošnji ediciji tekmovanja Slovenske note 2020 osvojila prvo mesto. S tem je postala četrta zmagovalka tega pevskega tekmovanja in za nagrado od Mladinskega centra Hrastnik prejela svojo prvo slovensko pesem Le en pogled.

Larisa je trofejo osvojila pri resnično rosnih letih in naredila prvi korak na slovensko glasbeno sceno, zato so jo v organizacijski ekipi povabili v tretjo in hkrati zadnjo praznično oddajo Slovenske note 2020.

Spletna praznična oddaja je bila predvajana na predsilvestrski večer letošnjega leta, posneli pa so jo v Slovenski Bistrici, od koder prihaja letošnja Notina zmagovalka. Sredi Slovenske Bistrice se je z Lariso tudi tokrat pogovarjal idejni vodja Slovenske note, Nejc Ašič, in od mlade zmagovalke izbrskal veliko zanimivih reči.

Nejc Ašič in Larisa leva med prazničnem intervjujem. Foto: Armand Meterc

Larisa je v intervjuju opisala svoje vtise o Slovenski noti 2020, povedala, kako se je imela na snemanju in kakšne plane ima za naprej. Dejala je, da kljub njeni mladosti ne misli odnehati nad slovensko glasbeno sceno, saj je odločena, da bo na njej trdo in počasi delala. Tako je zaupala, da ima načrtovanih že precej novih projektov v prihodnosti.

Larisa je v intervjuju spregovorila tudi o svojem TikTok računu, kjer je prava mlada »vplivnica«, saj ima na tem popularnem socialnem omrežju zbranih že preko 9.000 sledilk in sledilcev. Lariso pa so med intervjujem tudi presenetili s prav posebno izjavo prav posebne znane slovenske osebnosti. Katere? Izveste v tretji praznični oddaji.

V tretji Notini praznični oddaji pa smo lahko spoznali tudi drug velik Larisin talent – slikanje. Larisa je na svoji bistriški osnovni šoli prepoznana kot nadarjena učenka prav zaradi njenega talenta za slikanje, v oddaji pa je tudi pokazala nekaj njenih največjih umetnin. Med drugim smo lahko videli, kaj je Larisa poklonila svoji mami za rojstni dan – posebno sliko, posebej naslikano prav za njeno mami. Na tem mestu je Nejc od Larise izvedel, da ima mlada pevka s svojo mami poseben odnos, saj je dejala: »Menim, da bi si čisto vsak na tem svetu zaslužil takšno mami, kakršno imam jaz.«

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button