ZABAVNO & DRUŽABNO

Pia Katarina s pridihom latina

Želela je nekaj drugačnega

Pia Katarina, ki smo jo lani spoznali kot zmagovalko tekmovanja Slovenska nota, pred vstopom v poletje predstavlja svoj najnovejši glasbeni izdelek V ritmu, kateremu je tokrat dodala pridih latina.

Kdo je Pia Katarina? Gre za mlado umetnico, ki je nase prvič opozorila preteklo leto z zmago na tekmovanju Slovenska nota. Tam je žirijo in občinstvo prepričala z avtorsko skladbo Žal mi je, to pa kasneje tudi uradno izdala.

Želela je nekaj drugačnega

A sedaj je čas za nekaj novega! Od nežne balade do vročih latino ritmov! Pia Katarina namreč predstavlja svojo novo skladbo V ritmu, ki jo je tokrat posnela z novo ekipo. »Gre za lahkotnejšo pop skladbo s pridihom latino glasbe, ki nas zagotovo vsaj v mislih popelje na plažo. Latino glasbo tudi sama velikokrat poslušam, tako da mi je precej domača,« razloži in doda, da je z njo želela med drugim pokazati svojo drugo plat, ki je morda niti nismo pričakovali. »Želela sem nekaj drugačnega, nek večji preskok in mislim, da nam je z novo ekipo to tudi uspelo.« Skladbi V ritmu so priložili tudi videospot, delo Nina Črepa, ki so ga posneli na slovenski obali.

Pia Katarina
Pia Katarina Foto: Nino Črep
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button