EVROVIZIJA

Pesem Evrovizije 2016 bosta vodila Petra Mede in Måns Zelmerlöw

Tako Petra Mede kot tudi Måns Zelmerlöw nista neznanca Evrovizije. Petra je bila sovoditeljica evrovizijskega izbora leta 2013, ne nazadnje pa bila v pomoč Grahamu Nortonu v enkratnem šovu Eurovision’s Greatest Hits. Måns pa je letos na Dunaju slavil s pesmijo Heroes.

Måns Zelmerlöw in Petra MedeFoto: SVT

Stockholm bo 10., 12. in 14. maja 2016 že tretjič gostil Izbor za pesem Evrovizije. “Izjemno sem vesel, da bom znova del tega največjega glasbenega spektakla … in da bo tokrat ob meni na odru Petra Mede, ki je izjemna voditeljica in ena najlepših oseb, kar jih poznam,” je dejal evrovizijski zmagovalec 2015, Måns Zelmerlöw.

Še bolj navdušena pa je Petra Mede, ki pravi, da je neverjetno, da je znova dobila to izjemno priložnost. Ob predstavitvi voditeljskega para za Pesem Evrovizije 2016 je dejala, da so se ji ob tem – da bo na odru stala skupaj z Månsom – uresničile sanje. “Måns je izjemen profesionalec, zato vse skupaj bolj skrbi mene … in kaj bom seveda obleka,” je v svojem značilnem hudomušnem slogu dejala Petra, ki bo na evrovizijskem odru znova poskrbela za veliko smeha, kar se veselijo tudi organizatorji.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button