EVROVIZIJA

Rotterdam pripravlja Rock the Roof

Tako kot nam je Tel Aviv ponudil Switch Song, kjer so blesteli Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira in Verka Serduchka, nam tudi Rotterdam v velikem finalu pripravlja veliko presenečenje, kjer bo nastopil šest nepozabnih evrovizijskih zmagovalcev, med njimi tudi legendarni Lordi, pa Helena Paparizou ter Teach-In z Getty Kaspers.

Evrovizijci so zapeli tudi Hallelujah.Foto: Alesh Maatko

V velikem finalu, 22. maja, se nam tako na velikem odru v rotterdamski Ahoy Areni obeta še ena nepozabna glasbena točka, kjer bodo blesteli predvsem nekdanji zmagovalci Pesmi Evrovizije, od 1969 pa do 2015.

Tu bodo Lenny Kuhr (De Troubadour, 1969), Teach-In z Getty Kaspers (Ding-a-dong, 1975), Sandra Kim (J’aime La Vie, 1986), Helena Paparizou (My Number One, 2005), Lordi (Hard Rock Hallelujah, 2006) in še Måns Zelmerlöw (Heroes, 2015).

V Tel Avivu smo slišali nepozabno točko Switch Song.Foto: Alesh Maatko

Kot obljubljajo organzatorji bodo evrovizijci zapeli s treh prizorišč, strehe zabaviščnega prizorišča Maassilo, hotela New York in še z ikoničnega muzeja Boijmans Van Beuningen Depot, tako da bo ta glasbena točka za veliki finale resnično nekaj posebnega, saj bodo ob tem uporabili tudi tehniko, s katero bodo lahko ustvarili takšno izjemno točko.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button