ZABAVNO & DRUŽABNO

Tilen Lotrič: Jagoda je pesem, v katero sem se zaljubil na prvi pogled

Talentirani glasbenik Tilen Lotrič po velikem hitu Vino, ki na YouTubu beleži že pol milijon ogledov in so ga mladi po vsej Sloveniji na veliko prepevali lansko leto, predstavlja novo, svežo in pomladno oziroma že kar poletno uspešnico Jagoda.

Tilen Lotrič ima novo uspešnico.Foto: Luka Blatnik

“Bolj sladko in sončno pesem bi si težko izbral za ta čas. Ko sem prvič slišal demo posnetek pesmi, sem se zaljubil. No, verjamem, da bo ta moja zatrapanost poletela tudi med ljudi in bodo ‘Jagodo’ vzeli za svojo tako kot sem jo jaz,” nam je pojasnil Tilen Lotrič, ki nam je še zaupal, kdo je ustvaril pesem.

Jagodni izbor

Pod melodijo skladbe se podpisuje mlad in perspektiven avtor iz sosednje Hrvaške, Martin Žunec, sin legendarnega avtorja Siniše Žunca, katerega je Tilnu predstavil Rok Lunaček, ki se podpisuje pod besedilo pesmi: “Dobil sem melodijo od kolega Martina. Puf, takoj sem vedel, da je za Tilna. In nisem se zmotil. Tudi Tilen je takoj rekel da! Ostalo je zgodovina. Oziroma – jagodni izbor,” o sodelovanju pove Lunaček, avtor aranžmaja in Tilnov dober prijatelj Nino Ošlak pa ob tem doda: ”S Tilnom je enostavno užitek delat. On je kot življenje samo. Preprosto teče in na svoji poti osrečuje ljudi. Znova je nastalo nekaj, na kar bomo lahko zagotovo žurali celo pomad in poletje.”

Pesem Jagoda mu je pognala kri po žilah …Foto: Luka Blatnik

Videospot, ki je tokrat delo Luke Blatnika, so snemali kar tri dni, pri nekaterih kadrih pa je po besedah Tilna bilo treba stopiti tudi izven cone udobja – a se je izplačalo. “Jagoda je pač pesem, v katero sem se zaljubil na prvi pogled. Pognala mi je kri po žilah in prav to si želim, da občutite tudi vi,” je za konec še še povedal Tilen Lotrič.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Back to top button
X