MMS

MMS 2018: Kaj bodo pokazali talentirani člani The Plut Family?

14. julija se bo v Portorožu odvil tradicionalni festival Melodije morja in sonca 2018, ki bo tudi tokrat potekal v portoroškem Avditoriju, kjer se bo predstavilo štirinajst izvajalcev. Vse izvajalce, tako kot vsako leto, tudi tokrat predstavljamo na Evrovizija.com. Tretja po vrsti bo na oder stopila energična glasbena skupina The Plut Family

Pred kratkim so imeli svoj prvi lastni koncert s katerim so obeležili tretjo obletnico delovanja. Ker je Gašper še premlad, se na Melodije morja in sonca pod njihovim imenom prijavljata zgolj Simona in Leja Plut.

Kdo so mladi glasbeniki?

The Plut Family so mlada in energična glasbena skupina iz Bele krajine, ki jo sestavljajo brat in sestri družine Plut (Gašper, Simona in Leja Plut) ter še bobnar Gašper Hlupič. Ustanovljeni so bili leta 2014, ko so se predstavili tudi na oddaji Slovenija ima talent in prišli vse do finala. Veliko nastopajo s priredbami, imajo pa tudi dve avtorski skladbi, v kratkem izide tudi tretja in že tretji videospot. Slišati jih je predvsem na šolskih prireditvah in živih nastopih širom Bele krajine in Dolenjske.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button