MMS

Gregor Ravnik: Skladba Med nama me je popeljala v svet pop glasbe

Po sedmih letih v novi preobleki

Aktualni zmagovalec MMS 2023 Gregor Ravnik ob materinskem dnevu predstavlja pesem in novo videozgodbo za skladbo Med nama, avtorjev Marka Hrvatina in Mitje Bobiča, ki je prvič ugledala luč sveta leta 2017 prav na festivalu Melodij morja in sonca.

Ta čudovita skladba je takrat navdušila občinstvo s svojo iskrenostjo in čustvenostjo. In zdaj, sedem let kasneje se vrača v popolnoma novi preobleki z osveženim aranžmajem, pripravljena, da znova osvoji srca poslušalcev. Ne zamudite priložnosti, da doživite magijo Med nama.

Gregor Ravnik
Gregor Ravnik Foto: Marko Delbello Ocepek

Prvi festivalski nastop

“Med nama je pesem, ki me je popeljala v svet pop glasbe na Melodijah morja in sonca leta 2017. To je bil moj prvi nastop na festivalskem odru in odskočna deska za samostojno pop kariero. Skupaj z Markom Hrvatinom, Dragom Mislejem, Sašom Fajonom smo ga takrat napisali in predstavili v Avditoriju Portorož, za kar sem prejel tudi nagrado za najboljšo interpretacijo,” je ob tej priložnosti povedal Gregor Ravnik.

Gregor Ravnik
Gregor Ravnik na odru MMS 2017. Foto: Alesh Maatko

Album Med nama

In kako to, da so se odločili za svežo preobleko? “Ko smo ustvarjali album Med nama smo se odločili, da si moja prva pesem z istim naslovom zasluži novo, svežo preobleko, za kar je poskrbel naš producent Miro Buljan in Matija Krečič, ki je napisal nov aranžma za godala. Vesel sem, da je to naslovna pesem, s krasnim besedilom in glasbo. Pesem napoveduje tudi mojo poletno turnejo in nove datume koncertov z bendom ob predstavitvi mojega prvega albuma,” je še povedal Gregor Ravnik, ki je za konec napovedal Veliki ekskluzivni koncert z bandom in gosti, ki se bo zgodil v petek, 16. avgusta 2024, ob 21.uri v Poletnem gledališču Studenec.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button