ZABAVNO & DRUŽABNO

Tatjana Mihelj: Srečen je pač tisti, ki žari v soju svojih notranjih luči

Zmagovalka MMS 2021 ne počiva

Za tem, ko je Tatjana Mihelj izdala skladbo Ko bi le s svoje pravkar izdane male plošče Cliché, je tu še videzgodba, ki so jo posneli v Športnem društvu Tabor v Ljubljani. V zgodbi se znova pojavi odlična plesalka Noemi Capuano, ki je navduševala že v spotu Ples v dežju in se kot Tatjanin ‘alter ego’ – duh iz preteklosti – pojavi tudi v tokratnem spotu. Ta je nastal v produkciji skupine Videco. Za styling je poskrbela Vesna Mirtelj, za masko pa Vesna Mršič. K realizaciji sta pripomogla še SNG Nova Gorica in Bonsai dekorativne rastline.

Tatjana Mihelj
Tatjana Mihelj v zgodbi Ko bi le. Foto: Andraž Gliha

“Za hip pomisli, kaj bi le bilo, kaj vse dosegli bi lahko, meja bi bila samo nebo, za vse večne čase. Srečen je pač tisti, ki žari v soju svojih notranjih luči, upa si vesolje sanjati, in rase, rase …,” prepeva v pesmi Ko bi le Tatjana Mihelj.

Mala plošča Cliché

Sicer pa na mali plošči Cliché poleg naslovne skladbe v slovenski in angleški različici vsebuje tudi angleško in italijansko verzijo zmagovalne in večkrat nagrajene skladbe 40. Melodij morja in sonca Ples v dežju. Besedilo je v italijanščino (Profumo di pioggia) prevedla italijanska kantavtorica Paola Rossato, angleško verzijo (Dance in the Rain) pa je spisal Američan Charlie Mason, avtor evrovizijske zmagovalne skladbe Rise Like a Phoenix.

Nova zvezda Slovenije

Sicer pa 49-letna Novogoričanka Tatjana Mihelj že več let prepeva na različnih odrih v Sloveniji in tujini, pozornost slovenske javnosti pa je pritegnila v oddaji Nova zvezda Slovenije. Odličen vtis je pustila kot izvrstna interpretka legendarnih skladb iz obdobja slovenske popevke, ki jih je obogatila s kančkom sodobne interpretacije. V svoji karieri je nastopala z mnogimi in raznolikimi zasedbami – od bendov do orkestrov.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button