EMA

Hannina pesem Straight into Love spominja na Running Up That Hill?

Naša letošnja evrovizijska predstavnica Hannah, ki je na valentinovo predstavila pesem Straight into Love, s svojo skladbo že buri duhove. Mnogi so prepričani, da pesem precej spominja na skladbo Running Up That Hill, ki jo prepeva Kate Bush. Sta si skladbi v določenih delih res tako zelo podobni?

Hannah nas bo na Evrosongu predstavljala s skladbo Straight into Love.Foto: Alesh Maatko

O odzivih – tako dobrih in slabih – bomo na našem portalu Evrovizija.com pisali v prihodnji dneh, ko bomo zbrali tako domače kot tudi tuje odzive. Mnenja so zaenkrat zelo razdeljena. Predvsem mlajši populaciji je naša evrovizijska skladba Straight into Love všeč, starejšim od 30 let pa nikakor ne …

Še preden se je naša evrovizijska skladba 2013 Straight into Love dobro razširila med ljudmi, so se ob pojavila številna vprašanja, in sicer najprej Zakaj Hannah?, nato pa se usul kar velik plaz kritik, predvsem med starejšimi od 30 let, ki nad izbrano skladbo vsekakor niso zadovoljni, češ da je ta zvrst za tradicionalni Izbor za pesem Evrovizije neprimerna. Pojavili so se tudi prvi namigi, da je pesem podobna skladbi Running Up That Hill. Menite, da je res kaj podobnosti med skladbama? Ali pač ne?

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button