EMA

Hannah pred odhodom v Malmö: Moderna in seksi, v črni in srebrni

Hannah Mancini je v danes pozno popoldne poletela proti Malmöju, kjer bo Slovenijo zastopala ne evrovizijskem izboru. Kljub muhastemu vremenu je bila Hannah na brniškem letališču odlično razpoložena in pripravljena na nove izzive, ki jih te dni ne bo manjkalo.

HannahFoto: Alesh Maatko

Počutim se zelo dobro, z ekipo smo veliko vaditi, tako da sem pripravljena na odhod,” nam je pred odhodom na Švedsko, kjer se bo 14. maja predstavila v prvem predizboru, zaupala Mancinijeva.

Zadnji dnevi so bili za Hannah precej naporni: “Vsak dan smo imeli vaje s plesalci, precej pa sem vadila vokalni del nastopa. Nedavno smo končali tudi s pripravo oblačil, ki jih bomo nosili na nastopu.” Glasbenica je o tem, kakšna bo njena evrovizijska obleka, ostala precej skrivnostna. “Rečem lahko, da je zelo moderna in seksi, v črni in srebrni barvi,” je razložila.

Poleg številnih obveznosti in vaj, ki jih je imela pred odhodom v Malmö, pa je Hannah aprila nastopila tudi na evrovizijskem koncertu v Amsterdamu. Tam je že stopila pred tuje novinarje in oboževalce ter jim predstavila evrovizijsko skladbo Straight into love. “Na koncertu je sodelovalo precej držav, tako da je bila to čudovita priložnost, da vidim tudi druge glasbenike. Z nekateri smo se tudi osebno spoznali,” je o zanimivi izkušnji na Nizozemskem povedala naša predstavnica.

Hannah bodo spremljali Primož Pavlič, Anže Škrube in Matic Zadravec.Foto: Alesh Maatko
Hannah: Pripravljena sem!Foto: Alesh Maatko

In kdo od letošnjih kandidatov za evrovizijsko zmago jo je najbolj prepričal? “Moja favoritka je Norvežanka, njena pesem mi je izredno všeč. Prepričali pa sta me tudi pesmi iz Italije in z Irske,” je razložila Hannah, ki si zelo želi nastopa v evrovizijskem finalu. “Moj cilj je, da se odrežem najbolje, kot se lahko. Upam, da se bomo uvrstili v glavni izbor. Z ekipo smo trdo delali, imamo močno točko in upam, da nam uspe priti v finale.”

Mancinijevo, ki jo bo na Švedskem spodbujal tudi njen mož, čaka v Skandinaviji veliko dela. Prvo vajo za nastop bo imela že v ponedeljek zjutraj, njen urnik pa bo tudi prihodnje dni natrpan. Poleg številnih tiskovnih konferenc, sprejemov in intervjujev pa Hannah upa, da bo našla nekaj časa tudi za razvedrilo. Pa je glasbenica že zbirala informacije o mestu, kjer bo letos potekal evrovizijski izbor? “O Malmöju še nisem iskala informacij. Ko pridemo tja, nas bodo peljali na ogled mesta, tako da si bomo lahko dodobra ogledali to švedsko mesto,” je zaključila.

Anže je pred odhodom zabaval ekipo in Hannah.Foto: Alesh Maatko
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button