EMA

Malmö: Hannah uspešno skozi prvo vajo; oboževalci že kritični

V okviru prvega dne je svojo vajo opravila tudi naša Hannah. Mancinijeva je na voljo imela 30 minut, da izpili svoj nastop in se spozna z evrovizijskim odrom. Na odru se je pojavila s tremi plesalci in dvema spremljevalnima vokalistkama.

Hannah pred svojo prvo vajo.Foto: Thomas Hanses (EBU)
Hannah v zaodrju.Foto: Thomas Hanses (EBU)

Nekaj po 11. uri je končno napočil čas za slovensko vajo. Američanka je komaj čakala, da stopi na oder in pokaže kaj nam je pripravila. Priprave na evrovizijski nastop so trajale namreč več tednov. Hannah, ki je bila dobro razpoložena, je na oder stopila v svoji evrovizijski opravi, nad katero je večina navdušena. Mancinijeva se na odru počuti zelo sproščeno, v svoji opravi se premika udobno. Med svojim nastopom se sprehodi do malega odra. Vokalno je solidna, Maestro plesalci pa so prav tako dali vse od sebe.

Ogrevanje pred vajo.Foto: Thomas Hanses (EBU)
Hannah v zaodrju.Foto: Thomas Hanses (EBU)

Ozadje pri naši skladbi je odeto v modre barve, kar se zelo sklada z odrom samim. Kamera se veliko osredotoča na Hannah in njene plesalce. 

Precej kritični so bili grški oboževalci, ki so bili mnenja, da je Hannahina obleka grozna ter da na odru izgleda kot transvestit. Menda oboževalcem pri naši skladbi ni bilo všeč niti ozadje, češ, da na pevko ne deluje dobro. Kakor koli, mnenja so različna … Hannah se bo s skladbo Straight Into Love predstavila 14.maja, pod zaporedno številko 3.

Hannah v izjemno visokih petah.Foto: Thomas Hanses (EBU)
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button