MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out uspešno z drugo vajo; tu je video posnetek

Carpe Diem odmeval v Areni Liverpool

V Areni Liverpool se je odvila še druga vaja naših evrovizijskih predstavnikov. Ljubljanska peterica, ki je združena pod imenom Joker Out, je suvereno opravila tudi z drugo, 20-minutno vajo. Več o tem si lahko ogledate skozi fotogalerijo in kratko videozgodbo zgoraj.

20-minutna vaja

Bojan, Kris, Jure, Jan in Nace so se tudi na drugi vaji počutili odlično. Ob svojem nastopu so se skozi sporočilo pesmi Carpe Diem znova zabavali, s tem pa so poskrbeli za res sproščeno dogajanje na odru.

Spomnimo. Za oblačila naših fantov je poskrbel modni oblikovalec Damir Raković, ki ustvarja pod umetniškim imenom Ponorelii. Evrovizijska oprava bo v bistvu nadgradnja tistega, kar smo videli v posebni oddaji Misija Liverpool, vsak kos pa je, tako Ponorelii, umetniško delo. Kot smo že poročali v našem posebnem pogovoru s fanti, ima vsak kos prav poseben dodatek – idrijsko čipko. Damir Raković, ki je za Bojana, Krisa, Jureta, Jana in Naceta barve izbral glede na njihovo osebnost, je namreč ob tej priložnosti združil moči z Andražem Drobničem. Prav slednji je dobil zanimivo idejo za idrijsko čipko, ki jo lahko opazimo na oblačilih naših fantov.

Za konec še Tik Tok klepet z Jokerji

ANKETA

Liverpool 2023: Kako ste zadovoljni z drugo vajo naših Jokerjev?

Že oddanih glasov: 50

 

Rezultati

Nalaganje ... Nalaganje ...
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
11
+1
4
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button