MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out strnili vtise po prvi vaji

Novim zmagam naproti

“Na prvi vaji je bilo krasno. Zvok dela, kamere in luči delajo, vse štima,” je na vprašanje, kako je bilo na prvi vaji, za TV Slovenija odgovoril Bojan Cvjetićanin. No, vedno nasmejani Jokerji so si po številnih obveznostih, ki so jih čakale skozi drugi dan v Liverpoolu, na koncu z veseljem vzeli čas tudi za naš portal Evrovizija.com ter strnili svoje vtise, hkrati pa so nam še zaupali, kaj vse jih čaka v naslednjih dneh!

Joker Out
Jokerji med prvo vajo. Foto: Gregor Zalokar

Zadovoljni z nastopom

Kako bi torej opisali prvo vajo? “Kar se tiče vaje je potekala super. Potrebno bo narediti še nekaj popravkov, da bomo popolnoma zadovoljni z nastopom. Ampak glede na to, kar smo sedaj pokazali in videli smo lahko zelo zadovoljni,” so nam odgovorili glasbeniki, ki so ob tem pohvalili tudi produkcijsko ekipo, ki bdi nad vsemi delegacijami v Areni Liverpoolu. Kaj vse so še povedali ter kaj jih čaka v naslednjih dneh, ko se bo zgodilo težko pričakovano kronanje, pa v videozgodbi zgoraj. Srečno Slovenija!

Joker Out
Fantje so s prvo vajo več kot zadovoljni. Foto: Sarah Louise Bennett / EBU

Kaj sledi?

Naše evrovizijske predstavnike čaka v petek, 5. maja še druga vaja. Ta bo sicer v drugem krogu nekoliko krajša, in sicer le 20 minut. Nato pa se bodo Jokerji v nedeljo, 7. maja sprehodili po turkizni preprogi. S tem se bo uradno začel 67. izbor za Pesem Evrovizije 2023.

ANKETA

Liverpool 2023: Kako ste zadovoljni s prvo vajo naših Jokerjev?

Že oddanih glasov: 445

 

Rezultati

Nalaganje ... Nalaganje ...
Joker Out na prvi vaji.
Carpe Diem je odmeval v Areni Liverpool. Foto: Corinne Cumming / EBU
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
7
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button