MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out na prvi vaji z enako karizmo kot Maneskin

Fantje navdušujejo tudi z outfitom

V Areni Liverpool je napočil težko pričakovani trenutek, ko so na veliki evrovizijski oder stopili prvič naši predstavniki Joker Out. Ljubljanska peterica, ki med drugim navdušuje z edinstvenim outfitom – predvsem Bojan v roza hlačah – je suvereno opravila s prvo vajo.

Slovenija 2023: Joker Out – Carpe Diem
Slovenija 2023: Joker Out – Carpe Diem Foto: Corinne Cumming / EBU

Prva vaja je za nami

Tako kot vse države je imela tudi Slovenija v tem prvem sklopu za vajo na voljo trideset minut. Bojan, Kris, Jure, Jan in Nace so se v tem času dodobra spoznali z velikim odrom, na katerem bodo vse svoje glasbeno znanje sicer pokazali v četrtek, 11. maja, ko se bodo v drugem predizboru borili za nastop v velikem finalu.

Fantje so se na prvi vaji počutili odlično, prav tako pa so pokazali vso svoje profesionalne glasbeno znanje. Ob svojem nastopu so se več kot zabavali, s tem pa so poskrbeli za najbolj sproščeno dogajanje na odru.

Slovenija 2023: Joker Out – Carpe Diem
Slovenija 2023: Joker Out – Carpe Diem Foto: Corinne Cumming / EBU

“Na evrovizijski oder bomo v drugem predizboru, 11. maja stopili z ničemer drugim kot s karizmo.” Joker Out

Edinstvena oblačila

Za oblačila naših fantov je poskrbel modni oblikovalec Damir Raković, ki ustvarja pod umetniškim imenom Ponorelii. Evrovizijska oprava bo v bistvu nadgradnja tistega, kar smo videli v posebni oddaji Misija Liverpool, vsak kos pa je, tako Ponorelii, umetniško delo. Kot smo že poročali v našem posebnem pogovoru s fanti, ima vsak kos prav poseben dodatek – idrijsko čipko. Damir Raković, ki je za Bojana, Krisa, Jureta, Jana in Naceta barve izbral glede na njihovo osebnost, je namreč ob tej priložnosti združil moči z Andražem Drobničem. Prav slednji je dobil zanimivo idejo za idrijsko čipko.

Slovenija 2023: Joker Out – Carpe Diem
Slovenija 2023: Joker Out – Carpe Diem Foto: Corinne Cumming / EBU

Pod imenom Joker Out so združeni Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni).

“Na prvi vaji je bilo krasno. Zvok dela, kamere in luči delajo, vse štima.” Bojan Cvjetićanin

Naše evrovizijske predstavnike čaka v petek, 5. maja še druga vaja. Ta bo sicer v drugem krogu nekoliko krajša, in sicer le 20 minut. Nato pa se bodo Jokerji v nedeljo, 7. maja sprehodili po turkizni preprogi. S tem se bo uradno začel 67. izbor za Pesem Evrovizije 2023.

ANKETA

Liverpool 2023: Kako ste zadovoljni s prvo vajo naših Jokerjev?

Že oddanih glasov: 445

 

Rezultati

Nalaganje ... Nalaganje ...
@eurovision

Joker Out truly did seize the day! 😉 🇸🇮 #Eurovision2023 #Eurovision @Joker Out Official

♬ original sound – Eurovision
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
35
+1
7
+1
5
+1
0
+1
6
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button