EMA

Malmö: Uspešna druga vaja za Slovenijo; kaj pravijo tuji mediji?!

Slovenska delegacija je svojo prvo vajo opravila v ponedeljek, danes pa so se znova, polni elana in moči, vrnili in pokazali veliko energije na odru. Z današnjim dnem so se vaje končno odprle tudi za številne medije in evrovizijske oboževalce.

Hannah se evrovizijskega nastopa zelo veseli.Foto: Thomas Hanses (EBU)

Čeprav bo polfinale otvorila Avstrija, je zaradi poznejših obveznosti plesne skupine Maestro, današnje vaje otvorila Hannah. V zaodrju je bila popolnoma sproščena in nasmejana. Skupaj s svojima spremljevalnima vokalistkama je pred stopom na oder ogrevala glasilke, medtem ko so Maestro fantje vadili koreografijo. Evrovizijski oboževalci so nad vnemo naše Hannah navdušeni, menijo pa, da je ena izmed tistih, ki se evrovizijskega nastopa zelo veseli. V to, da bo dala vse od sebe in v torek 14. maja pokazala odličen nastop, pa sploh ne dvomijo.

Na drugi vaji je slovenska predstavnica pokazala podoben nastop tistemu iz prve. Tretji nastop prvega polfinala bo tako minil v znamenju belih in modrih odtenkov ter črne usnjene obleke. Ekipa je pokazala zelo energičen in profesionalno izdelan nastop, katere podrobnosti so izpili do potankosti. Pevka med samim nastopom zasede celoten oder, skupaj s svojimi plesalci se sprehodi tudi do malega odra. Vse skupaj na zaslonih zgleda zelo impresivno, barve in luči pa dajejo odličen kontrast celotnemu nastopu. Občutek pri nastopu Hannah je poživljajoč, verjamemo, da bo Hannah celotno dvorano spravila na noge. 

Pred organizatorji in ostalimi tekmovalci je še dolg dan, saj bo danes svojo drugo vajo opravilo vseh 16 držav prvega polfinala.

Pevka je uspešno opravila svojo drugo vajo.Foto: Thomas Hanses (EBU)
Začetna slika nastopa.Foto: Thomas Hanses (EBU)

Po opravljeni drugi vaji je znova prišlo nekaj kritik glede vokalne izvedbe pevke, seveda pa je bila Hannah deležna tudi pohval. 

Komentarje o drugi slovenski vaji smo našli na straneh escxtra.com, oikotimes.com ter eurovisiontimes.wordpress.com. Nekateri izmed teh so nezadovoljni z vokalno izvedbo pevke, spet drugi pa so mnenja, da je slovenska delegacija pokazala odlično vajo. Na oikotimes.com bi bili zelo veseli uvrstitve Slovenije v finale. Se strinjate z njihovimi komentarji?

ESCXTRA: Na odru je znova Hannah iz Slovenije. Pevka in vsi trije plesalci so oblečeni v črno, ozadje ter oder pa sta odeta v modre in bele odtenke. Vse skupaj na zaslonu zgleda odlično, zveni pa ne tako dobro.

Tudi v tretjem poskusu skladba ne zveni dobro, Hannah ima veliko težav z vokalom, bojimo se, da bo Slovenija v torek naletela na težave.

OIKOTIMES: Modro ozadje, bele luči in trije plesalci za Slovenijo. Hannah je odlična, pokazala nam je zelo energičen nastop, čeprav je imela nekaj težav z vokalom, zlasti ob koncu skladbe. V grobem so današnjo vajo opravili dobro in predvsem profesionalno. Veseli bi bili, če bi se Hannah uvrstila v finale. V tretjem poskusu sicer ni šlo vse po načrtih, Hannah mora biti bolj samozavestna.

EUROVISIONTIMES: Njeni vokali so bili v prvem poskusu zelo slabi, ampak v drugo jih je pevka močno izboljšala. Hannah je ključni dolgi ton zadela v nulo. Zadovoljiva vaja Slovenije, ki bo državo obdržala na mestu za finale. Energična, močna otvoritvena vaja za današnji dan.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button