ZABAVNO & DRUŽABNO

Anabel prevzelo ljubezensko razmerje

Nastopila je tudi na Emi

Pevka Anabel, ki je pred kratkim predstavila s pesmijo To je to, v jesen vstopa z novo skladbo, ki govori o kratki ljubezenski epizodi v pevkinem življenju h kateri se v mislih, zaradi lepih spominov, še vedno vrača. Sama pravi, da je skladba Milano prispodoba za lepe trenutke in čustva, ki jih je doživela z ljubljeno osebo. Verjame, da imamo vsak svoj ‘Milano’, ki ga kot skrite spomine nosimo globoko v sebi.

Anabel
Anabel Foto: Vita Orehek

Videozgodba

Anabel je za pesem posnela tudi videozgodbo, v kateri skozi simbolične prizore prikazuje, kako jo je ljubezensko razmerje popolnoma prevzelo in jo kot morski val, ki pride nepričakovano, potegnilo v temne globine morja. Po boju s svojimi čustvi spozna, da je temna neskončna globina bila le iluzija lastnih želja, ki se je izkazala za plitko in neizpopolnjujočo izkušnjo, zaradi katere je postala močnejša in modrejša.

Anabel
Anabel predstavlja novo pesem Milano. Foto: Katja Grobelnik

Kdo je Anabel?

Ana Teržan je glasbeno kariero začela pod psevdonimom Anabel že v srednji šoli, ko je pri rosnih 17. letih, s pesmijo Ob kavi zmagala na festivalu Poprock, ki je potekal v okviru Dnevov slovenske zabavne glasbe 2017. Z zmago je pritegnila pozornost širše javnosti in tako postala najbolj predvajana ‘nova izvajalka’ leta 2017. Pesem Ob kavi je več tednov preživela na lestvici SloTop50, bila pa je nominirana tudi za skladbo leta, slovenske nagrade za medijske dosežke in dosežke v popularni kulturi Žarometi 2017. Anabel je leta 2018 s pesmijo Pozitiva nastopila na domačem predizboru za pesem Evrovizije, prav tako je na EMI nastopila tudi štiri leta kasneje s pesmijo Tendency in prišla v finale.

Anabel
Anabel leta 2017. Foto; Alesh Maatko

Njena glasba se redno predvaja na radiu, pesem Milano pa je nadaljevanje poti, na katero je stopila s pesmijo To je to, ki jo predstavlja v novi zreli luči.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button