ZABAVNO & DRUŽABNO

Ste že slišali novo pesem od naše nekdanje evrovizijke?

All That Matters

Novo leto je med drugim prineslo tudi novo skladbo All That Matters, ki jo prepeva naša nekdanja evrovizijska predstavnica ManuElla, ki se že nekaj časa predstavlja pod umetniškim imenom Manu. Nova pesem, ki še kako diši po tujini, je delo, kot nam je zaupala glasbenica, Erica Baziliana. Pri pesmi pa je sodelovala tako Manu, kot njen srčni izbranec Marjan ter še glasbeni mojster Martin Štibernik.

Deset let od evrovizijske misije

Sicer je pa konec decembra 2021 minilo ravno deset let, odkar je Manu nastopila v polfinalu šova Misija Evrovizija. “Takrat sem bila dvaindvajset letno dekle, z jasnimi sanjami o Evroviziji …,” nam je zaupala glasbenica, ki se ji je nato nekaj let kasneje uresničila želja, saj je slavila na Emi 2016 ter si s pesmijo Blue and Red pripela evrovizijsko vstopnico za Stockoholm, kjer je nato živela celo dve leti. Danes glasbenica s svojim možem Marjanom živi v Sloveniji, kjer se počuti več kot odlično ter da je tu končno našla notranji mir.

ManuElla
Zmagovalni trenutek na Emi 2016. Foto: Alesh Maatko

EMA Freš 2022

Sicer pa je bila Manu vpeta tudi v EMO Freš 2022, saj so v predizboru sodelovali tudi člani njene družine, in sicer vsi trije sinovi njenega moža Marjana, Rok, Nejc in Miha – Hvala Brothers. “Moj del sodelovanja pri tem je bila pesem Gremo Naprej, za katero sem napisala besedilo ter melodijo, Marjan pa jim je naredil glasbeni aranžma,” je strnila glasbenica, s katero bomo na naši strani Evrovizija.com v naslednjih dneh objavili tudi veliki intervju.

Manu Hvala
Njena nova pesem je izšla na silvestrovo. Foto: Senja Vild in Franjo Matković
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button