ZABAVNO & DRUŽABNO

Ganljiva zgodba naše nekdanje evrovizijke

Povezanost in prijateljstvo

Pesem Čas je zdaj je čista inspiracija, ki je nastala izpod rok Manu Hvala … kot cvet Ljubezni, ki je povezal družino Hvala na njenih vibracijah in zacelil vse rane, ki so nastale ob ločitvi mame Branke in očeta Mihe Hvala, Marjana. Marjan Hvala je sedaj mož Manu Hvala, izjemen glasbenik, avtor in producent, ki je to skladbo oblekel v glasbeni aranžma.

Manu
Pred kratkim je izšel njen prvi glasbeni album Sunrise. Foto: Mario Topić

Spoštovanje

Manu in Miha Hvala s skladbo Čas je zdaj delita upanje in vero v to, da se z Ljubeznijo – s spoštovanjem doseže prav vse, vse kar si naša srca žele. Ko presežemo omejitve uma, ki nam zaradi strahu preprečuje lepše življenje, zaživimo na novo.

V glasbenem videu boste spoznali skoraj celotno družino, tudi mamo Branko, ki je danes skupaj z njunimi tremi sinovi dobra prijateljica Marjanu in Manu. Na njihovo povezanost in prijateljstvo so neizmerno ponosni.

Spomnim na leto 2016

Ker je evrovizijski čas, naj spomnimo na to, da je Manu, takrat ManuElla, Slovenijo zastopala na Pesmi Evrovizije leta 2016 v Stockholmu, s skladbo Blue and Red, katero sta prav tako napisala skupaj z njenim možem Marjanom Hvala. Manu je pred kratkim izdala svoj prvi mednarodni album z naslovom Sunrise.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2
Twitter
Back to top button