LIVERPOOL 2023

Hrvaški Let 3 bo šokiral

25. maja prihajajo v Ljubljano!

Letovci, trenutno najbolj slavni Rečani, so v nizkem štartu pred velikim nastopom na evrovizijskem odru, ki ga bodo imeli v prvem predizboru. V minulih dneh so poželi ogromno zanimanja ne le zaradi pesmi, ampak tudi zaradi pojavnosti, odrskega nastopa in zaradi barvitih, baročnih kostumov, ki jih je kreiral hrvaški oblikovalec iz Reke, Juraj Zigman, ki je v odrsko podobo oblekel že marsikatero zvezdo svetovnega kova.

Reški provokatorji so ob prihodu na slavnostno preprogo prišli oblečeni v velike plašče v barvah hrvaške in ukrajinske zastave, te pa so nato slekli ter se pred fotografe postavili v oblečeni le v bele spodnjice, v baletna krilca ter v škornje z visoko peto.

Hrvaška 2023: Let 3 – Mama ŠČ!
Hrvaška stavi na Let 3! Foto: Chloe Hashemi / EBU

Na enem izmed blogov, ki spremlja evrovizijsko dogajanje, so njihovi sledilci izbrali najboljše oblečene nastopajoče, na prvem mestu so se znašli prav stari mački iz skupine Let 3.

Hrvaška 2023
Na uradni otvoritvi so privabljali poglede. Foto: Corinne Cumming / EBU

Unikatni in spektakularno

Včeraj so Rečani na velikem odru uprizorili generalko, prisotni so se strinjali, da gre res za unikaten ter predvsem spektakularen nastop. Ali bo to dovolj za finale bomo izvedeli kaj kmalu. Stavnice so našim južnim sosedom naklonjene!

Da pa se vse le ne bo dogajalo le na ekranih ter v digitalnem svetu – so v njihovi založbi Dallas Records pripravili ekskluzivno zgoščenko, Mama ŠČ!, kjer boste našli eno in edino ter neponovljivo originalno verzijo Mame ŠČ! ter štiri odlične remikse ter dodatno – a capella verzijo ženske Klape Luka. Za več dodatne zabave so dodali še karaoke verzijo skladbe. Zgoščenka bo zelo kmalu v prodaji.

Naj samo spomnimo, na dan mladosti, 25. maja, bodo Let 3 nastopili v Kinu Šiška, še prej, 19. maja v beograjskem Domu omladine, 2. septembra pa v Zagrebu, na Šalati. Vstopnice za ljubljanski koncert so naprodaj na vseh eventimovih kanalih ter na blagajni Kina Šiške.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
5
+1
8
+1
0
+1
3
+1
0
+1
6
+1
3
Twitter
Back to top button