ZABAVNO & DRUŽABNO

Se spomnite Martina Perovića? To je njegova pot od Eme do nove Balade

V rodni Srbiji so ga oklicali za čudežnega dečka, ko je pozornost pritegnil z nastopi na otroških festivalih – že takrat so njegov talent prepoznali številni priznani glasbeniki v Srbiji. Z nastopi pritegne pozornost nacionalne srbske televizije RTS, kamor ga povabijo na nastop v finalni oddaji 3k dur in ga predstavijo kot posebno odkritje.

Martin Perović na izbora Ema 2007, kjer je prepeval Zadeni me.Foto: Alesh Maatko

Martin Perović je nastopil v spremstvu skupine Neverne bebe. Sledili so nastopi na glasbenih festivalih (mdr. Sunčane skale), leta 2005 se je Martin z družino preselil v Slovenijo, kjer je predvsem poznan kot frizer in vizažist, ki s preobrazbami dela čudeže. Ob preobrazbah se rad ukvarja tudi z glasbo in tudi na takšen način razveseljuje ljudi.

Naj pesem Balada postane himna, posvečena vsem tistim, ki smo jih na kakršenkoli način izgubili. Ljudje odhajajo, a ljubezen za vedno ostane, živi nekje globoko v nas.

Martin Perović

Pri 17. letih, ko se je z družino preselil v Slovenijo, je Martin začel peti v slovenskem jeziku, tistega leta je tudi nastopil na festivalu MMS, naslednje leto je sledil še nastop na Emi 2007, kjer je prišel do finala. V vseh teh letih Martin izdaja pesmi tako v slovenskem kot v srbskem jeziku. Letošnje poletje bo Martin polepšal s pesmijo Balada, ki je posvečena vsem tistim, ki so izgubili ljubljeno osebo.

Martin Perović danes, v zgodbi Balada.Foto: MP Records
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button