ZABAVNO & DRUŽABNO

Isaac Palma ponosen na novo glasbeno zgodbo Mala Mala

Priljubljeni glasbenik Isaac Palma tik pred vročim poletjem predstavlja novo skladbo Mala Mala, ki bo zagotovo razgrela plesišča po vsej Sloveniji, prepričamo pa smo, da tudi marsikje drugje, saj ima pevec argentinske korenine in ima zato oboževalce širom po svetu.

Isaac Palma je kot Argentinec v Sloveniji priznan po svojem izjemnem talentu in karizmatični pojavnosti, pa tudi svoji izjemni interpretaciji in sposobnosti prenašanja čustev skozi svoj vokal.

Isaac Palma
Isaac Palma Foto: Neo Visuals

Edinstven slog

Z novim singlom Mala Mala nekdanji zmagovalec Melodij morja in sonca nadaljuje svoj edinstven slog, ki združuje latino ritme s sodobnimi elementi reggaetona in bachate ter tako ustvarja izjemno vročo in plesno glasbeno izkušnjo, na kar sta ponosna tudi avtor besedila Rok Lunaček in avtor glasbe Roman Sarjaš. Vse skupaj so posneli z izjemno glasbeno ekipo, med drugim so pri pesmi sodelovali bobnar Jure Rozman, kitarist Robert Pikl, tolkalist Lan Vračun in nenazadnje basist Goran Sarjaš, ki je singel tudi zmiksal in masteriziral.

Isaac Palma
Isaac Palma je na odru MMS slavil leta 2017. Foto: Alesh Maatko

“Zelo sem ponosen na ta nov singel Mala Mala. Ritem in besedilo pesmi me popeljeta v povsem novo dimenzijo glasbe. Upam, da bodo moji oboževalci uživali v tej pesmi tako kot jaz in da bo prinesla veselje in plesno vzdušje v njihova življenja.”

Videospot, v kateri nastopa tudi Naja Fridl, ki je trenutno finalistka miss Slovenije 2023, je režirala ekipa iz Neo Visuals, ki je znana po tem, da je že sodelovala z mnogimi znanimi glasbeniki in ustvarila vizualne mojstrovine. Vizualna podoba videospota odseva strast in energijo pesmi ter vključuje zapeljive plesne korake in glasbenike, ki igrajo latino glasbo. Založba Art Music Records pa je vesela sodelovanja z Isaacom Palmo in verjame v njegov izjemen talent ter prispevek raznolikosti latino glasbene scene.

Isaac Palma
Priljubljeni glasbenik predstavlja novo skladbo. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button