SLO POPEVKA

Popevka 2021: Žiga Rustja bo prav na festivalu praznoval rojstni dan

11. septembra se bo na TV Slovenija odvila letošnja Popevka, na kateri se bo predstavilo ducat tekmovalcev, ki se bodo potegovali za številne nagrade. Vse izvajalce, tako kot vsako leto, tudi letos predstavljamo na Evrovizija.com. Predzadnji bo s pesmijo Ko padeš na glasbeni oder stopil še primorski glasbenik Žiga Rustja.

Na Emi je večkrat nastopil kot spremljevalni vokalist. Foto: Alesh Maatko

Primorec Žiga Rustja, ki bo ravno na Popevki praznoval rojstni dan, je glasbenik in radijski voditelj. Kot solist je že sodeloval na Melodijah morja in sonca in Poprocku. In večkrat tudi na Emi kot spremljevalni vokalist.

Leta 2014 izda svojo prvo ploščo Z moje perspektive pri Dallas Records, leta 2018 še drugo Čas. Obe je produciral Andrea F. Leta 2020 je v juniju mesecu izdal prvi singel nastajajoče plošče, tokrat v povsem svoji produkciji, s katero se je začel ukvarjat v svojem Studiu 106. Med več dogodke/nastope pa šteje: Rock Otočec s skupino Noom8, RadioLive na RTV Radiu Koper, Melodije Morja in Sonca, Poprock, Predskupina skupine Plavi Orkestar v Stožicah in Jutranji nastop na Valu202 pri Andreju Karoliju

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button