EMA

ManuElla z odliko opravilo še drugo vajo; naša ekipa je pripravljena!

Če je bilo na prvi vaji nekaj težav z vrtečim se drogom, na katerem pleše (naš) danski akrobat Jannik Baltzer Hattel, so, kot kaže, to uspešno rešili, prav tako pa je popravljeno kadriranje. Naša ManuElla je sedaj resnično pripravljena na svoj življenjski nastop.

Naša ekipa tukaj v Stockholmu po vseh vajah upa, da bo slovenski nastop
dovolj opazen, saj ManuElla vse svoje moči vlaga v četrtkov nastop. Vso
to energijo in moč pa bo mogoče videti tudi na velikem odru, saj imamo
zadnjih trideset sekund prvič veličasten ognjemet, ki si ga je Slovenija
privoščila s pomočjo sponzorstva v Laškem.

Naša predstavnica ManuElla ob tem pravi, da je vse potekalo po načrtih, tako da nimajo resnično nobenih pripomb, vsi skupaj pa so osredotočeni na sredino generalko, ki jo med drugim ocenjuje strokovna komisija.

Naj ob tem omenimo, da bodo našo strokovno žirijo sestavljali Marjetka Vovk, Tadej Košir, Urša Vlašič, Klemen Mramor in Eva Hren. Vse strokovne komisije bodo skupaj prispevale 50 odstotkov glasov, preostalih 50 odstotkov pa gledalci s pomočjo ‘televotinga’.

Drugi vaji je sledila še novinarska konferenca Slovenije.Foto: Alesh Maatko

Mnoge pa zanima, kakšno vlogo sploh igra akrobat Jannik Baltzer Hattel na velikem odru. ManuElla je na novinarski konferenci dejala, da besedilo skladbe Blue and red govori o tem, kako se razide s fantom, s katerim nista našla več skupnih točk. In to med nastopom, v drugem delu skladbe, uprizarja danski akrobat, ki se z akrobatiko kot tudi z gimnastiko ukvarja že od dvanajstega leta dalje. »Na neki točki pesmi se srečava … nato pa on za vedno odide iz mojega življenja, tako da se vrti in vrti z dih jemajočimi akrobatskimi podvigi,« pove ManuElla, ki je med drugim še povedala, zakaj na ekranih ne bomo videli naših štirih in izkušenih spremljevalnih vokalistov.

ManuEllaFoto: Alesh Maatko

»Vsi skupaj smo se odločili, da bi bilo – če bi bili vsi na odru, na istem mestu kjer sem jaz – vsega preveč in bi gledalce zmedli, saj si ne bi mogli zapomniti vsega in bi bila zmeda,« je vse skupaj kratko in jedrnato pojasnila ManuElla, ki je psihično več kot pripravljena na nastop. A brez skrbi, tudi Marjan Hvala, Karin Zemljič, Lea Sirk in Mitja Bobič so pripravljeni in bodo vsekakor stali na velikem odru, in sicer na tistem prostoru, ki je namenjen spremljevalnim vokalistom in ki je na kamerah skoraj neviden.

Naša ekipa se predstavlja sedmi sili in oboževalcem.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button